GT 940M PUBG Mobile Düşük FPS

seyhmus275

Hectopat
NVIDIA GT 940M 2 GB oyundayken 20 30 FPS alıyor ama menüde 50 üstü. Bu nedendir?

Dosya Ekleri

• dsas.jpg
    dsas.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 77
  • dsdsdsa.png
    dsdsdsa.png
    2,9 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA GT 940M 2 GB oyundayken 20 30 FPS alıyor ama menüde 50 üstü. Bu nedendir?

Menüde FPS bir anlam taşımıyor. O takılıp kalıyor çünkü ölçecek kare yok henüz. Oyuna girince ölçmeye başlar. Çünkü kare oluşmaya başlar. Menüde gördüğünüz sadece herhangi bir sayı da takılıp kalması duru mudur?

Ayrıca mobil oyun güçlü donanımda bile eksik verimle çalışır. Çünkü o donanım için tasarlanmamış. Gördüğünüz sadece emülatörün elinden geldiği kadarı.

Ayarları falan düzgün yaptın mı? Ben evdeki laptobumda çöp denebilecek kadar kötü bir ekran kartı var (NVIDIA GeForce 820M 1 GB) :D fakat PUBG Mobile emülatörden oyun içinde 55-60 FPS alıyorum en düşük ayarlarda, yüksek ayarlarda da 30-40 FPS oluyor yine. Ayrıca Windows 8.1 Pro kullanıyorum, 4 GB RAM var. Windows sürümü farkeder mi bilmiyorum da. Driverları falan güncelle güncel değilse. Yani benim çöp ekran kartım 60 FPS veriyorsa, emülatör tarafından kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarları falan düzgün yaptın mı? Ben evdeki laptobumda çöp denebilecek kadar kötü bir ekran kartı var (NVIDIA GeForce 820M 1 GB) :D fakat PUBG Mobile emülatörden oyun içinde 55-60 FPS alıyorum en düşük ayarlarda, yüksek ayarlarda da 30-40 FPS oluyor yine. Ayrıca Windows 8.1 Pro kullanıyorum, 4 GB RAM var. Windows sürümü farkeder mi bilmiyorum da. Driverları falan güncelle güncel değilse. Yani benim çöp ekran kartım 60 FPS veriyorsa, emülatör tarafından kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Nimete çöp denmez. Çarpılırsın. Onu bulamayanlar var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00