GT 940M sistem Fortnite'ta FPS düşüyor

eminallen

Kilopat
Fortnite oynarken oyunun sonuna doğru oyun kasmaya başlıyor ve 40 50 FPS alıyorum. Bu da kasıyormuş gibi gösterdiği için rahatsız oluyorum ve oyuna odaklanamıyorum. Anlamadığım şey forumdaki arkadaşlar 720P'de 50-60 FPS alırsın diyorlardı. Ama 480P'ye kadar düşürsem bile oyun sonu ya da ortasında 40 - 50 FPS arası alıyorum. Sistem özellikleri:

Ekran Kartı: GeForce GT940M 2GB
İşlemci: Intel-I5 6200U
RAM: 6GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizde ısınma problemi olduğunu düşünüyorum. Oyunun ilerleyen safhalarında FPS düşmesi genelde bu yüzden oluyor. Notebookunuzu elinizden geliyorsa açıp temizlemenizi ve termal macun yenilemenizi öneririm. Eğer elinizden gelmiyorsa bir teknik servisten hizmet alabilirsiniz.

Sisteminizde ısınma problemi olduğunu düşünüyorum. Oyunun ilerleyen safhalarında FPS düşmesi genelde bu yüzden oluyor. Notebookunuzu elinizden geliyorsa açıp temizlemenizi ve termal macun yenilemenizi öneririm. Eğer elinizden gelmiyorsa bir teknik servisten hizmet alabilirsiniz.
Bende öyle düşünüyorum ısındığı için çekirdek hızını düşürüyor. Bilgisayarcıya vericem yakında

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı