GT 940M sistemde PUBG emulatör kasıyor

WornPanda

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci,Fps Oyuncusu.
Neredeyse tüm ayarları denedim forumdaki konulara da baktım ona rağmen hala çok kasıyor, ne yapmam gerekiyor?
Sistem özelliklerim: i5 6200U-GT940M-6 GB RAM-500GB HDD-

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 3230M CPU GT 720M GPU 8 GB RAM ve 240 GB SSD bulunan laptopumda ilginç olarak 40 FPS akıcı oynayabiliyorum. Tabi ki 720P çözünürlükte. Zaten ekranımın çözünürlüğü de 720P. Denemek isterseniz ayarlarımı paylaşabilirim.

i5 3230M CPU GT 720M GPU 8 GB RAM ve 240 GB SSD bulunan laptopumda ilginç olarak 40 FPS akıcı oynayabiliyorum. Tabi ki 720P çözünürlükte. Zaten ekranımın çözünürlüğü de 720P. Denemek isterseniz ayarlarımı paylaşabilirim.

Tabii ki de denemek isterim. Paylaşırsanız sevinirim.

Tabii ki de denemek isterim. Paylaşırsanız sevinirim.

Buyurun. Ben en iyi sonuçları bu şekilde aldım.
Ek olarak NVIDIA denetim masasında ayarlarım doku süzme kalite ayarı yüksek kaliteli olarak kalan ayarlar en yüksek performans olarak ayarlı. Oyun içinde akıcı görüntü ayarı aşırı yüksek kare hızında oynuyorum.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 2.jpg
    2.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 70
Buyurun. Ben en iyi sonuçları bu şekilde aldım.
Ek olarak NVIDIA denetim masasında ayarlarım doku süzme kalite ayarı yüksek kaliteli olarak kalan ayarlar en yüksek performans olarak ayarlı. Oyun içinde akıcı görüntü ayarı aşırı yüksek kare hızında oynuyorum.

Teşekkür ederim deneyeceğim fakat bende 2.fotoğaftaki FPS ayarı gözükmüyor onu nasıl yaptınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı