WornPanda Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci,Fps Oyuncusu. 1 Ocak 2021 #11 Mr. KEY dedi: Güncelleme ile geçen hafta gelmişti. Güncellemeyi ya da kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Mr. KEY dedi: Güncelleme ile geçen hafta gelmişti. Güncellemeyi ya da kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 1 Ocak 2021 #12 WornPanda dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sonucunuzu merak ediyorum. Uyguladıktan sonra paylaşır mısınız?
WornPanda dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sonucunuzu merak ediyorum. Uyguladıktan sonra paylaşır mısınız?
WornPanda Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci,Fps Oyuncusu. 1 Ocak 2021 #13 Mr. KEY dedi: Sonucunuzu merak ediyorum. Uyguladıktan sonra paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Şimdi bir işim çıktı yarın paylaşacağım. Uyguladım fakat hiçbir şey değişmedi her dediğinizi yaptım ona rağmen Max 37 FPS ve anlık droplar giriyor. Anlık drop girmemesi için mecburen bir SSD almam lazım. Son düzenleme: 2 Ocak 2021
Mr. KEY dedi: Sonucunuzu merak ediyorum. Uyguladıktan sonra paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Şimdi bir işim çıktı yarın paylaşacağım. Uyguladım fakat hiçbir şey değişmedi her dediğinizi yaptım ona rağmen Max 37 FPS ve anlık droplar giriyor. Anlık drop girmemesi için mecburen bir SSD almam lazım.