GT 940MX AC Unity Kaldırır mı?

Beyler zaten biliyorum beleş olduğunu indiriliyor şu an arkada :D Hız yüksek olduğu için saat 6-7 gibi inmiş olur 10 gb kaldı 1 saatte indiriyor 24Mbps ile. Oyunu 15 GB yüklendikten sonra açabiliyorsunuz ama ben açınca şöyle bir sorunla karşılaştım. Çözünürlük yüksek ihtimalle 3x2 oldu :D Pixelleri sayarak açmaya çalışıyorsunuz onu da pc kaldırmıyor kapatıyor oyunu ekranı da az bir şey bozdu bende. Kapatıp açtım düzeldi sonra. Size sorum zaten bu olacak bir de ayrı bir konu açacağım oradan da soracağım bilen varsa cevaplasın lütfen. Ben bunu nasıl düzelteceğim? Belgelerden ACU.ini dosyasını açtım değiştirdim içini 1920 height 1080 width yaptım 320x200 idi. Ama hala aynı çözünürlükte açılıyor oyun. Yüklenince düzelmesi ümidiyle :D Hadi ben başka konu açayım. Siz de önerilerinizi yazarsınız ve tabii kasıp kasmayacağını da :D

Uplay, Steam gibi oyun kütüphanesi barındırır.

Unity 25 Nisan TSİ(Türkiye saati ile) 10.00'a kadar ücretsiz olacak.
Kütüphaneme ekledim Uplay indirerek. My Games kısmında gözüküyor oyun. İstediğim zaman indirebiliriz galiba. Oyun eklemiş oluyoruz da sonra yamuk yapmasın bize Uplay.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı