State of Decay oynayabilirsin, eğer oyunda daha fazla FPS almak istersen gölgeleri silmek için modu vardı. Hard-core shooter olarak Insurgency öneririm, aynı türe örnek olarak Rising Storm 2 Vietnam'da var. Eğer BioShock serisini hiç oynamadı isen bence çok şey kaçırıyorsun, şiddetle oynamanı tavsiye ediyorum. Dying Light'ı oynayabilirsin hem şimdi Türkçe dil desteği de var Steam'de. Firewatch ve The Long Dark'ı oynayabilirsin. Metro 2033 ve Metro Last Night oynayabilirsin. Eğer daha önce Tomb Raider 2013 ve Rise of The Tomb Raider oynamadı isen yine çok şey kaçırıyorsun. The Evil Within oynamanı kesinlikle öneririm, elinde silah olmasına rağmen korkuyu ve çaresizliği hissedebilirsin
. Max Payne oyunlarını kesin oyna(Max Payne 3'ü oynamasan da olur ama 1 ve 2'yi kesin oyna). Resident Evil serisini de kesinlikle oynamanı öneririm(RE 5 ve 6 serinin diğer oyunlarına göre bayağı kötü haberin olsun). The Walking Dead serisini de kesinlikle oynamanı öneririm.
Resident Evil 3'ü ücretsiz şekilde oynayabilirsin bu arada, yakın zaman HD modu da çıktı forumda bununla ilgili konu açtım bir göz at. Konuda anlattığım şekilde RE 2'yi de HD olarak oynayabilirsin.
Forumda bununla ilgili herhangi bir konu görmediğim için paylaşmak istedim. :) Arkadaşlar Resident Evil 3 hayranları tarafından yapılan Resident 3 Seamless HD Project çıktı. Bu mod oyundaki arka planın çözünürlüğünü yükselterek size HD deneyim sunuyor. Modu kullanabilmek için iki adet şeye...