GT 940MX sisteme hangi sürücüler yüklenmeli?

Metro1234

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp g6 ProBook
Samsung Galaxy J7 Prime
Çok da yeni olmayan laptopum için hangi driverları yüklemeliyim? Açıkçası kururlumu ben değil bir tanıdık yaptı ve hangi driverları kurdu ya da hangi Windows 10 sürümünü yükledi hiç bilmiyorum. İçimden bir ses driverların hepsi kururlu değil diyor hangi driverları nereden indirmeliyim?
Sistemim:
Ekran kartı: GT940MX.
İşlemci:7. nesil i7.
RAM: 8 GB.
HDD: 500 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı için NVIDIA Experience uygulamasını indirip oradan güncelleştirme yapacaksın.
İşlemci içinse işlemci modelini google'dan aratıp intel'in driver sitesinden indirdiğin dosyayla yapacaksın.
Ama bunlar şart değil. Windows aramaya aygıt yöneticisi yazıp işlemciyi ve ekran kartını bulup sağ tıklayıp güncelleştirmeleri denetle tuşuna basarakta yapabilirsin.

Ekran kartı için NVIDIA Experience uygulamasını indirip oradan güncelleştirme yapacaksın.
İşlemci içinse işlemci modelini google'dan aratıp intel'in driver sitesinden indirdiğin dosyayla yapacaksın.
Ama bunlar şart değil. Windows aramaya aygıt yöneticisi yazıp işlemciyi ve ekran kartını bulup sağ tıklayıp güncelleştirmeleri denetle tuşuna basarakta yapabilirsin.
Evet denedim ve bir sorum olacak hangi sürüculer yüklü diye nerden bakabilirim

Evet denedim ve bir sorum olacak hangi sürüculer yüklü diye nerden bakabilirim
Windows logosuna sag tiklayarak Aygit Yoneticisi'ni acin.

1693743766907.png

Bu sekilde hic unlem olmamasi gerek suruculerin hepsi yuklu ise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı