GT 9500 CS:GO Kasma Sorunu

JURVET

Megapat
Daha fazla  
Merhaba benim oyunum orijinal. Windows 10 kullaniyorum ama CSGO'Da en fazla 15 FPS alıyor ve donup kasıyor sistem.
  • AMD Athlon 3200+ 2.00 GHz
  • 6GB DDR2 RAM
  • Asus M2N anakart
  • Geforce 9500 GT ekran karti
İslemci kotu ise AMD Athlon 5000+ alacagim. GTA 5'de bile daha az kasiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi ayarlarda oynuyorsun? Bir de tüm driverların güncel mi? MSI Afterburner programındaki RivaTuner Statistics Server'ı kullanarak oyun içindeki CPU, GPU ve RAM kullanımına ve sıcaklıklarına bakıp mümkünse bir görüntüsünü atabilirsen sorunu çok daha hızlı ve rahat çözebiliriz.

Hangi ayarlarda oynuyorsun? Bir de tüm driverların güncel mi? MSI Afterburner programındaki RivaTuner Statistics Server'ı kullanarak oyun içindeki CPU, GPU ve RAM kullanımına ve sıcaklıklarına bakıp mümkünse bir görüntüsünü atabilirsen sorunu çok daha hızlı ve rahat çözebiliriz.
Öncelikle gec cevap verdigim icin ozur dilerim. Low ayarlarda oynuyorum, driverler güncel, afterburner programi oyunda acamadim. baska bir program yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı