Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Öncelikle merhaba. Ben aşağıdaki sisteme sahibim: 2x2 4 GB DDR2 RAM. 240 GB SSD+750 GB HDD. Q9400 işlemci. GT 9500 ekran kartı. Sizce ben bu sisteme overclock yapmalı mıyım?
Öncelikle merhaba. Ben aşağıdaki sisteme sahibim: 2x2 4 GB DDR2 RAM. 240 GB SSD+750 GB HDD. Q9400 işlemci. GT 9500 ekran kartı. Sizce ben bu sisteme overclock yapmalı mıyım?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.456 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 9 Mart 2024 #2 Anakart nedir?
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 Yiğitt35 dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... Biostar G31-M7-TE
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 9 Mart 2024 #4 Lacaderal dedi: Öncelikle merhaba. Ben aşağıdaki sisteme sahibim: 2x2 4 GB DDR2 RAM. 240 GB SSD+750 GB HDD. Q9400 işlemci. GT 9500 ekran kartı. Sizce ben bu sisteme overclock yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin., işlemci ve ekran kartı oc. mantıklı olur.
Lacaderal dedi: Öncelikle merhaba. Ben aşağıdaki sisteme sahibim: 2x2 4 GB DDR2 RAM. 240 GB SSD+750 GB HDD. Q9400 işlemci. GT 9500 ekran kartı. Sizce ben bu sisteme overclock yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin., işlemci ve ekran kartı oc. mantıklı olur.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #5 A1peren dedi: Yapabilirsin. İşlemci ve ekran kartı OC. Mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Peki FPS artışı olur mu,işlemci ve ekran kartı çok mu ısınır ?
A1peren dedi: Yapabilirsin. İşlemci ve ekran kartı OC. Mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Peki FPS artışı olur mu,işlemci ve ekran kartı çok mu ısınır ?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 9 Mart 2024 #6 Lacaderal dedi: Peki FPS artışı olur mu, işlemci ve ekran kartı çok mu ısınır? Genişletmek için tıkla... Tabii ki olur. Sıcaklık artışı da yaptığın Overclock'a bağlı. Baktın çok ısınma var, fanların hızını yükselt.
Lacaderal dedi: Peki FPS artışı olur mu, işlemci ve ekran kartı çok mu ısınır? Genişletmek için tıkla... Tabii ki olur. Sıcaklık artışı da yaptığın Overclock'a bağlı. Baktın çok ısınma var, fanların hızını yükselt.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #7 A1peren dedi: Tabii ki olur. Sıcaklık artışı da yaptığın Overclock'a bağlı. Baktın çok ısınma var, fanların hızını yükselt. Genişletmek için tıkla... Maalesef fanı hızlandırma gibi bir durumum yok. Fanım bu: Zoko Ice-4 Intel/Amd 12Cm Auto Rainbow İşlemci Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Peki şöyle bir durumum var mı işlemci ile anakarta bir uygulama ile yük bindirip sıcaklığa bakmak?
A1peren dedi: Tabii ki olur. Sıcaklık artışı da yaptığın Overclock'a bağlı. Baktın çok ısınma var, fanların hızını yükselt. Genişletmek için tıkla... Maalesef fanı hızlandırma gibi bir durumum yok. Fanım bu: Zoko Ice-4 Intel/Amd 12Cm Auto Rainbow İşlemci Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Peki şöyle bir durumum var mı işlemci ile anakarta bir uygulama ile yük bindirip sıcaklığa bakmak?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 9 Mart 2024 #8 Lacaderal dedi: Maalesef fanı hızlandırma gibi bir durumum yok. Fanım bu: Zoko Ice-4 Intel/Amd 12Cm Auto Rainbow İşlemci Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Peki şöyle bir durumum var mı işlemci ile anakarta bir uygulama ile yük bindirip sıcaklığa bakmak? Genişletmek için tıkla... Evet var. OCCT indirip test edebilirsin.
Lacaderal dedi: Maalesef fanı hızlandırma gibi bir durumum yok. Fanım bu: Zoko Ice-4 Intel/Amd 12Cm Auto Rainbow İşlemci Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Peki şöyle bir durumum var mı işlemci ile anakarta bir uygulama ile yük bindirip sıcaklığa bakmak? Genişletmek için tıkla... Evet var. OCCT indirip test edebilirsin.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.456 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 9 Mart 2024 #9 Lacaderal dedi: BIOSTAR G31-M7-TE Genişletmek için tıkla... Yonga seti OC destekliyor fakat BIOS ekranını görmek lazım, 3.20GHz'i özellikle görebilmeli.
Lacaderal dedi: BIOSTAR G31-M7-TE Genişletmek için tıkla... Yonga seti OC destekliyor fakat BIOS ekranını görmek lazım, 3.20GHz'i özellikle görebilmeli.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #10 Nasıl yaparım peki bir video var mı?