GT 9500 sistem ne kadar eder?

Sistem gayet güzel Valorant CS:GO ETS 2 gibi oyunları rahat oynatır hatta GTA 5 720p Low 45FPS falan verir ölü sistem değil sistem gayet iyi.

Bu PC'yi alacak insan oyun amaçlı almaz. Anca dandik ofis PC'si olur diye düşünüyorum.

Sistem gayet güzel Valorant CS:GO ETS 2 gibi oyunları rahat oynatır hatta GTA 5 720p Low 45FPS falan verir ölü sistem değil sistem gayet iyi.

3000TL abartmışlar.

Katılıorum

3000TL abartmışlar.

Katılıyorum PC GTA 5 Low da güzel oynatıyor ama CS:GO'da kasıyor bir de Euro Truck beyaz ekran veriyor anlamadım.

Bu PC'yi alacak insan oyun amaçlı almaz. Anca dandik ofis PC'si olur diye düşünüyorum.
Sistemi taktığım kasa 1500 tl hocam.

3000 TL diyorlar ya, bit pazarına git kiloyla satıyorlar bu PC'leri, 20 liraya alırsın aynısını hatta daha iyisini Q serisi işlemci PC alırsın.

Daha 6 ay önce 3000 TL diyorlar dı bu sisteme bu sitede güncelemme yaptım sistemde fiyat düştü nasıl böyle oluyor.
3000 TL'ye alıcı bulamazsınız hocam. Zorlasanız en fazla 1800 TL gibi bir fiyata alıcı bulursunuz belki. Tabii alan kişinin bilgisayar fiyatlarından ne kadar anladığınada bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…