Neofixx Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 698 Çözümler 2 21 Haziran 2022 #31 CYBER SHADOW dedi: Ben bu bilgisayarı geçen sene 2150 TL'ye bu hale getirdim kasası pertti yeni kasa aldım ondan fiyatı artti. Genişletmek için tıkla... Kasa değiştirmeniz bilgisayarın fiyatını arttırmıyor önemli olan donanım donanımdada bir şey yok
CYBER SHADOW dedi: Ben bu bilgisayarı geçen sene 2150 TL'ye bu hale getirdim kasası pertti yeni kasa aldım ondan fiyatı artti. Genişletmek için tıkla... Kasa değiştirmeniz bilgisayarın fiyatını arttırmıyor önemli olan donanım donanımdada bir şey yok
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 21 Haziran 2022 #32 452252 dedi: Hocam siz 2000 TL'ye koyun, GTA 5, Valorant gibi oyunları açıyor deyin. Şu kasayı görüp bilgisayardan anlamayan biri düşünmeden verecektir o parayı Genişletmek için tıkla... Bu sistemin tek eksigi bir tanecik SSD.
452252 dedi: Hocam siz 2000 TL'ye koyun, GTA 5, Valorant gibi oyunları açıyor deyin. Şu kasayı görüp bilgisayardan anlamayan biri düşünmeden verecektir o parayı Genişletmek için tıkla... Bu sistemin tek eksigi bir tanecik SSD.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 21 Haziran 2022 #33 Bu sisteme 3 bin lira verenlere benim kasayı 50 bine satarım herhalde
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 21 Haziran 2022 #34 Dextaron dedi: 2150 TL'ye geçen sene biraz daha ekleseydiniz kat kat daha iyi bir PC toplardınız. Genişletmek için tıkla... Hocam kasa ömürlük ama ileride daha iyi sistem toplarsam bunları çıkarırım.
Dextaron dedi: 2150 TL'ye geçen sene biraz daha ekleseydiniz kat kat daha iyi bir PC toplardınız. Genişletmek için tıkla... Hocam kasa ömürlük ama ileride daha iyi sistem toplarsam bunları çıkarırım.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.578 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #35 CYBER SHADOW dedi: Ben bu bilgisayarı geçen sene 2150 TL'ye bu hale getirdim kasası pertti yeni kasa aldım ondan fiyatı artti. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten ederse kasası para eder, Xigmatek bu kasaya bu sistemi dizdin diye sana hakaret davası açmasın dikkat et.
CYBER SHADOW dedi: Ben bu bilgisayarı geçen sene 2150 TL'ye bu hale getirdim kasası pertti yeni kasa aldım ondan fiyatı artti. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten ederse kasası para eder, Xigmatek bu kasaya bu sistemi dizdin diye sana hakaret davası açmasın dikkat et.
Neofixx Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 698 Çözümler 2 21 Haziran 2022 #36 CYBER SHADOW dedi: Bu sistemin tek eksigi bir tanecik SSD. Genişletmek için tıkla... 480GB SSD alsanız kasanın değeriyle aynı zaten bir de tanecik diyorsun
CYBER SHADOW dedi: Bu sistemin tek eksigi bir tanecik SSD. Genişletmek için tıkla... 480GB SSD alsanız kasanın değeriyle aynı zaten bir de tanecik diyorsun
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 21 Haziran 2022 #37 cenkkk dedi: Dostum zaten ederse kasası para eder, Xigmatek bu kasaya bu sistemi dizdin diye sana hakaret davası açmasın dikkat et. Genişletmek için tıkla... Vallahi çok güldüm kardeşim.
cenkkk dedi: Dostum zaten ederse kasası para eder, Xigmatek bu kasaya bu sistemi dizdin diye sana hakaret davası açmasın dikkat et. Genişletmek için tıkla... Vallahi çok güldüm kardeşim.
Neofixx Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 698 Çözümler 2 21 Haziran 2022 #38 cenkkk dedi: Dostum zaten ederse kasası para eder, Xigmatek bu kasaya bu sistemi dizdin diye sana hakaret davası açmasın dikkat et. Genişletmek için tıkla... Xigmatek kasa konusunda çok iyi bir marka değil giriş seviyesi sayılıyor öyle bir övdünüzki FSP koymuş sandım.
cenkkk dedi: Dostum zaten ederse kasası para eder, Xigmatek bu kasaya bu sistemi dizdin diye sana hakaret davası açmasın dikkat et. Genişletmek için tıkla... Xigmatek kasa konusunda çok iyi bir marka değil giriş seviyesi sayılıyor öyle bir övdünüzki FSP koymuş sandım.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 21 Haziran 2022 #39 CYBER SHADOW dedi: Vallahi çok güldüm kardeşim. Genişletmek için tıkla... Hocam siz en iyiysi tekliflere açık ilan koyun en yüksek teklife satın çünkü burada birisi 300 birisi 5000 diyor.
CYBER SHADOW dedi: Vallahi çok güldüm kardeşim. Genişletmek için tıkla... Hocam siz en iyiysi tekliflere açık ilan koyun en yüksek teklife satın çünkü burada birisi 300 birisi 5000 diyor.
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 21 Haziran 2022 #40 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam siz en iyiysi tekliflere açık ilan koyun en yüksek teklife satın çünkü burada birisi 300 birisi 5000 diyor. Genişletmek için tıkla... Babama yaptım zaten bu bilgisayarı maynetten okey oynuyor bende arada takılıyorum.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam siz en iyiysi tekliflere açık ilan koyun en yüksek teklife satın çünkü burada birisi 300 birisi 5000 diyor. Genişletmek için tıkla... Babama yaptım zaten bu bilgisayarı maynetten okey oynuyor bende arada takılıyorum.