GT 9600M sisteme işletim sistemi tavsiyesi

AgresiFatih

Decapat
Daha fazla  
4 GB RAM DDR2 Mobility.
GT 9600M.
Duo 2 p8700.

Mint Xfce kurdum ve sadece günlük kullanım üzerine olduğunu anladım. Yeniden Linux kullanır mıyım bilmiyorum. Aklımda Windows 7 ve Windows 10 var. Oyun oynamayı seven biri olarak görün, bana tavsiye verin.

RAM'in 8 GB'a yükseltilebiliyorsa tiny10 kur. Windows 10 o işlemci için fazla. Windows 7'de Steam desteği kesildi.

Mint oyun oynamaya uygun değil diye bir şey yok. Ekran kartınız Linux'ta oyun oynamaya uygun değil. Öncelikle Linux hakkında yanlış düşünmemeniz için bunu belirtmek isterim.

Windows 7 gibi tarihi geçmiş, güvenilir olmayan işletim sistemlerini kullanma. Hafifletilmiş Windows 10 sürümleri daha iyidir. Kendin modlaman veya açık kaynaklı şekilde modlayanlardan bakman daha iyi olur tabii.

SSD varsa Windows 10 Lite sürümlerini kaldırır bu sistem, aslında Windows 7 en iyisi ama artık tarayıcılar dahil düzgün çalışan güncelleme alan programlar azaldı.

Hangi modlanmış versiyonları önerirsiniz bu PC'ye?

Hangi modlanmış versiyonları önerirsiniz bu PC'ye?
Ben son Windows kullandığımdan beri çok uzun süre oldu ama Atlas OS iyidir. Sonradan ISO'yu kaldırıp rehbere dönüştürdüler. Normal Windows 10'u kurup onun üzerine ayarları yapmanı sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…