GT 9800 İçin PSU

İnanın o kartı bende kullandım. Ve siz rx 550 diyorsunuz. Yıl başındaki sevincin 6 katını yaşıyacaksınız. 9400 gt ile 9800GT arasında 2.5 kat var ve beni çok şaşırttı. Rx 550 8 katıdır en fazla. Bide ssd varsa yanında ozaman bilgisayarı tanıyamazsınız.
Sisteminiz uyum içinde çalışır umarım. Zıplarken kafanızı duvara vurmayın 🤩. Hayırlısı olsun...

Siz beni güldürdünüz allah'ta sizi güldürsün boşluğuma geldi :D teşekkürler inşallah söylediğiniz gibi olur.

Ciddiyim 9400 gt ben 10 yıl kullandım. 9800GT bile beni hoplattı bir an bu benim pc mi dedim. Yani assassin's creed 3 eskiden low da oynarken şimdi son çözünürlükte rahat oynuyorum. Yeni makine gibi his veriyor. Sizinki gtx 900 serisiyle yarışan hatta daha fazlası. Yıl başında bişi yapmanıza gerek yok.
Bu his yılbaşında alkol almaktan daha keyifli olucak.
Sonuçta alkol mutluluk hormonu artıran bir içicek.
Kısacası ne alırsanız alın yüksek ve yeni olan her kart sizi memnun edecek yılbaşınız kutlu olsun.
Kartınız hayırlı ve uzun ömürlü ayrietten mutlu, huzurlu, uzun ömrünüz olsun dileğiyle.
MasterXHamdi...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı