Sorun çıkarmaz değil mi ya, bir de bilgisayarı yeniden başlatınca otomatik olarak düzenliyor diye biliyorum doğrudur değil mi?
Buradan bu yazıyı okuyan arkadaşlara sesleniyorum. Konu daha kapanmadı lütfen bir bilginiz varsa söyleyin bir tek kişi yazdı diye konu kapanmış gibi umursayan olmuyor.
Benim hayatımda ilk defa bilgisayarım oldu pek bir bilgim yok eskiden sadece bakmakla yetiniyordum o yüzden daha yeni yeni öğreniyorum kusura bakmayın aceba oradaki değerleri artırdıktan sonra nasıl test yapacağım neye basacağım hem sizden hem de YouTube üzerinden bir video atarsanız çok sevinirim.
Core 700 memory 800 yap. Furmark indir. İndirince direk ortada GPU stres test yazar bas ona. 3 dakika bekle. Aynı zamanda bu msi afterburner'dan arada sıcaklığa bak ama arkada dursun. Sıcaklık yüksekse içine sinmiyorsa fanı %70 80 90 diye arttır tabii sesi de rahatsız etmiyorsa.
Core 700 Memory 800 yap. FurMark indir. İndirince direk ortada GPU stres test yazar bas ona. 3 dakika bekle. Aynı zamanda bu MSI Afterburner'dan arada sıcaklığa bak ama arkada dursun. Sıcaklık yüksekse içine sinmiyorsa fanı %70 80 90 diye arttır tabii sesi de rahatsız etmiyorsa.