GT 9800 overclock yapma

Fregat.

Hectopat
Yer
Yerel Disk (C:)
Daha fazla  
NVIDIA GeForce GT 9800 ekran kartıma ne gibi bir overclock yapabilirim? Ekran kartını yakmadan, aşırıya kaçmadan.

%15 core %15 memory daya. Fanları da aç biraz. Olmazsa %10 %10 denersin. Bunlar baya müsait.

%15 Core %15 Memory daya. Fanları da aç biraz. Olmazsa %10 %10 denersin. Bunlar bayağı müsait.

Sorun çıkarmaz değil mi ya, bir de bilgisayarı yeniden başlatınca otomatik olarak düzenliyor diye biliyorum doğrudur değil mi?

Buradan bu yazıyı okuyan arkadaşlara sesleniyorum. Konu daha kapanmadı lütfen bir bilginiz varsa söyleyin bir tek kişi yazdı diye konu kapanmış gibi umursayan olmuyor.

Kaydetmezsen reset atınca geri gider. Test et sonra kaydet. Bir şey olmaz. 7 serisine kadar Nvidia deli gibi o.c. oluyor.

Kaydetmezsen reset atınca geri gider. Test et sonra kaydet. Bir şey olmaz. 7 serisine kadar NVIDIA deli gibi o.c. Oluyor.

Benim hayatımda ilk defa bilgisayarım oldu pek bir bilgim yok eskiden sadece bakmakla yetiniyordum o yüzden daha yeni yeni öğreniyorum kusura bakmayın aceba oradaki değerleri artırdıktan sonra nasıl test yapacağım neye basacağım hem sizden hem de YouTube üzerinden bir video atarsanız çok sevinirim.

Core 700 memory 800 yap. Furmark indir. İndirince direk ortada GPU stres test yazar bas ona. 3 dakika bekle. Aynı zamanda bu msi afterburner'dan arada sıcaklığa bak ama arkada dursun. Sıcaklık yüksekse içine sinmiyorsa fanı %70 80 90 diye arttır tabii sesi de rahatsız etmiyorsa.

Yok ses fîlan önemli değil CS:GO için istiyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…