GT 9800 Windows 8.1 sürücüsü

Fregat.

Hectopat
Yer
Yerel Disk (C:)
Daha fazla  
Yine Technopat'ta Windows 7 için en kararlı sürüm 306.97'dir diye bir yorum görmüştüm ve cidden de en yeni sürüme göre 2 kat performans almıştım. Şu an Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Ekran kartım NVIDIA GT 9800 1GB modeli. Windows 8.1 için bilgisayarımı yormadan kullanabileceğim bir sürüm önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. En güncel sürümde çok düşük performans alıyorum. O yüzden en güncel sürümü yükle demezseniz sevinirim.

Donanım kimlikleri:
  • PCI\VEN_10DE&DEV_0614&SUBSYS_00000000&REV_A2
  • PCI\VEN_10DE&DEV_0614&SUBSYS_00000000
  • PCI\VEN_10DE&DEV_0614&REV_A2

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2.png
    12,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır.
WHQL kursam daha mı hızlı olur. Sadece Photoshop kullanıyorum ve ekran kartım ile ilgili sorun var Photoshop'da.

Opsiyonel sürümde böyle sorunlar olabiliyor. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve WHQL sürümünü kurun. Kurduğunuz beta aşamasındaki bir sürücü.

Linkteki WHQL olanları deneyebilirsiniz. Zaten güncel olanı atmıştım. Daha yenisi yok.

Tamamdır efendim 342.01 sürümünü kurarak test edeceğim.
Bunu kuracağım ve test edeceğim bunda da istediğim performansı alamaz isem en yeni WHQL sürümüne geçeceğim konu takibini bırakmazsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…