GT-I9190 S4 mini CyanogenMod 11 yüklenmiyor

atakansariyar

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaslar Merhaba forumda yeniyim ve sırf bu sorun için üye oldum. Daha önce forumlardan çok şey öğrendim ve her aradığım vardı ancak bu konuyu bir türlü bulamadım ve sorunum çözülmedi, fazla uzatmadan soruna geçiyorum.

S4 mini cihazıma yaklaşık 4 ay önce odin ile 4.4.2 güncellemesi yaptım memnun kaldım ve bir süre onu kullandım ancak geçen hafta telefonda dokunmatik sorunları ses kısıklığı gibi sorunlar gördüm. Yazılımı tekrar yükledim ancak sorun çözülmedi. 4 ay önce CyanogenMod hakkında pek bilgim yoktu ve yine geçen hafta bu romu baya araştırdım. Hoşuma gitti cihazı daha stabil çalıştırabiliyormuş ancak bir türlü yükleyemedim. Cm kurduğum zaman telefon açılışta siyah beyaz samsung ekranında kalıyor üst köşede sarı bir yazı var. Defalarca denememe rağmen çözülmedi. Android sürümünden kaynaklı olabilir diye düşündüm ve 4.2.2 ye düşürmek istedim ancak odin "fail" diye bir hata verdi. Ne yapmalıyım?

Cihaza sadece cm11 yüklemek istiyorum android sürümü ile alakası var mı? Varsa bunu nasıl düşürebilirim?

Android sürümü: 4.4.2 Uruguay
Yüklemek istediğim sürüm: 4.2.2 Türkiye
sammobile.com dan indirdim.

Yardımlarınızı bekliyorum ve umarım başlık ve anlatım dogrudur. Anlatım da hata varsa uyarınız.

Çünkü telefonunuza Knox yüklendi ve 4.3'den aşağı düşüremezsiniz artık. Türkiyeye KitKat gelmesini bekleyeceksiniz ve gelince Odin'den atacaksınız. ROM Konusuna gelirsek, düzgün yükleyememişsiniz ve telefonunuz garanti dışı artık. Sayaç arttı, Knox yüklendiği için sıfırlayamazsınız.

Bu sürüme cm11 yüklenmez mi peki? 4.4.2'ye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten android konusundaki bu bilgime güveniyorum. Yani neyin ne olduğundan bilgim var ancak bu sorunu ilk defa görüyorum bu yüzden yardıma ihtiyaç duydum. Asıl merak ettiğim konu, bunun android sürümü ile alakali olup olmadığıdır. Teşekkürler.

Anlıyorum. Yani sorun tamamen knox kaynaklı. 4.3+ ile knox u yeni öğreniyorum kusura bakmayın ilk başta anlayamadım. Knox u kaldırsam cm11 yükleyebilir miyim o zaman? Ona göre işlem yapacağım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…