Littman Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Bugün Amazon'da Haylou GT1'in indirime girdiğini gördüm. Aslında Basic 2'yi alacaktım A101'den. Sizce hangisini almalıyım? Haylou GT1 Bluetooth Kablosuz Kulak içi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik Haylou GT1 Bluetooth Kablosuz Kulak içi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Xiaomi Earbuds Basic 2 Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Xiaomi Earbuds Basic 2 Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Bluetooth Kulaklık ürünü A101'de! www.a101.com.tr
Arkadaşlar merhaba. Bugün Amazon'da Haylou GT1'in indirime girdiğini gördüm. Aslında Basic 2'yi alacaktım A101'den. Sizce hangisini almalıyım? Haylou GT1 Bluetooth Kablosuz Kulak içi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik Haylou GT1 Bluetooth Kablosuz Kulak içi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Xiaomi Earbuds Basic 2 Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Xiaomi Earbuds Basic 2 Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Bluetooth Kulaklık ürünü A101'de! www.a101.com.tr
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2021 #2 Eğer alabiliyorsan iki modelinde dışında Haylou GT1 Pro modelini almanı tavsiye ederim. Ama iki modelden birisini düşünüyorsan eğer GT1 diyorum.
Eğer alabiliyorsan iki modelinde dışında Haylou GT1 Pro modelini almanı tavsiye ederim. Ama iki modelden birisini düşünüyorsan eğer GT1 diyorum.
Littman Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #3 SypeR dedi: Eğer alabiliyorsan iki modelinde dışında Haylou GT1 Pro modelini almanı tavsiye ederim. Ama iki modelden birisini düşünüyorsan eğer GT1 diyorum. Genişletmek için tıkla... GT1 Pro modeline bende baktım fakat biraz pahalıydı.
SypeR dedi: Eğer alabiliyorsan iki modelinde dışında Haylou GT1 Pro modelini almanı tavsiye ederim. Ama iki modelden birisini düşünüyorsan eğer GT1 diyorum. Genişletmek için tıkla... GT1 Pro modeline bende baktım fakat biraz pahalıydı.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 24 Kasım 2021 #4 GT1.