GT1030 83 derece normal mi?

Saytomo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Sabahları öğrenci akşamları ...
HD 6570 kartım vardı ASUS GT 1030 GB OC ile değiştirdim. Oyuna giriyorum sadece 3-5 dakikada 82-83 dereceye ulaşıyor tam yük altında. Günlerdir çözüm arıyorum bulamıyorum. Garantiye mi göndersem emin değilim. ASUS GPU Tweak 2 programından OC mode almıştım ondan sonra da olmuş olabilir ama tüm ayarlar sonra varsayılana çektim. Hem Afterburner ile hem Tweak ile kontrol ettim doğru. Ne yapmalıyım sizce? İşlemcim %60 yük civarı 60 küsurlere geliyor GPU %100'de 82-83 oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan ayarını kontrol et ve macun yenilemeyi deneyebilirsin.

O kart ile 83 derece görebilmen için ya termal macun yerine diş macunu kullanılmalı ya da macun beton olacak kadar kurumuş olmalı yani macunu değiştir.

Çok korkulacak bir değer değil. İkinci el mi aldiniz? Kasanizin modeli neydi?
Evet 2. el ama 18 ay garantisi var. Daha önce hiç macun yenilemedim. Başka önerebileceğiniz bir şey yok mu?

Ayarları sıfırla fan ayarı dene başka yapabilecek işlem yok. Elini taşın altına koyman lazım.
Ayarlar sıfırda zaten. Fan ayarı manuel %100 yapıyorum hiç bir şey değişmiyor sıcaklık yine aynı artıp aynı azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…