E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 11 Ağustos 2021 #11 Xallt dedi: İkinci el riskine girmeye değmez. Sıfır GT 1030 varken aynı ekran kartının sahtesi gönderilmiş bir forum kullanıcısı vardı ayrıca. Genişletmek için tıkla... Sıfır olsun diye kötü bir ekran kartı almak daha mı iyi yani?
Xallt dedi: İkinci el riskine girmeye değmez. Sıfır GT 1030 varken aynı ekran kartının sahtesi gönderilmiş bir forum kullanıcısı vardı ayrıca. Genişletmek için tıkla... Sıfır olsun diye kötü bir ekran kartı almak daha mı iyi yani?
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #12 Baran Toprak koç dedi: Asus strix gtx 960 sıfır ayarında - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 944656020 alacaksan böyle bilindik markalardan alıcan. Ucuz diye bilinmedik marka alırsan sahte çıkar. Genişletmek için tıkla... 1500 TL mi vereceksin ikinci el GTX 960'a hem de geçici olarak kullanılacak kesinlikle değmez.
Baran Toprak koç dedi: Asus strix gtx 960 sıfır ayarında - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 944656020 alacaksan böyle bilindik markalardan alıcan. Ucuz diye bilinmedik marka alırsan sahte çıkar. Genişletmek için tıkla... 1500 TL mi vereceksin ikinci el GTX 960'a hem de geçici olarak kullanılacak kesinlikle değmez.
E Emre2992 Femtopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 3 11 Ağustos 2021 #13 Speshy dedi: Kendimde kullanıyorum güzel alabilirsiniz fakat piyasa bu şekilde iken bence satın alıp paranı boşa harcama işlemcin yeterli bana kalırsa daha bilgili insanlar yorum yapabilir. Zaten geçici olarak alacakmışsın. Genişletmek için tıkla... 144 Hz veriyor mu?
Speshy dedi: Kendimde kullanıyorum güzel alabilirsiniz fakat piyasa bu şekilde iken bence satın alıp paranı boşa harcama işlemcin yeterli bana kalırsa daha bilgili insanlar yorum yapabilir. Zaten geçici olarak alacakmışsın. Genişletmek için tıkla... 144 Hz veriyor mu?
B Baran Toprak koç Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bartın 11 Ağustos 2021 #14 Xallt dedi: 1500 TL mi vereceksin ikinci el GTX 960'a hem de geçici olarak kullanılacak kesinlikle değmez. Genişletmek için tıkla... Senin kararın, beni ilgilendirmez dostum
Xallt dedi: 1500 TL mi vereceksin ikinci el GTX 960'a hem de geçici olarak kullanılacak kesinlikle değmez. Genişletmek için tıkla... Senin kararın, beni ilgilendirmez dostum
QUADRO42 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 152 22 Aralık 2021 #15 yedwave dedi: İşlemci Ryzen 3600 ile yapılan bir FPS testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... yalnız valorant ekran kartı kullanıyor ama işlemci oyunu olarak biliyorum ben onu
yedwave dedi: İşlemci Ryzen 3600 ile yapılan bir FPS testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... yalnız valorant ekran kartı kullanıyor ama işlemci oyunu olarak biliyorum ben onu