GT1030 E5450 FPS sorunu

mrberke42

Centipat
Merhaba sistemim şöyle.
GT1030 2 GB OC Edition.
Xeon E5450.
4 GB DDR3 RAM.
CS:GO'da bazen drop yiyorum ve en düşük ayarlarda olmama rağmen FPS 60'a düşüyor sıklıkla sizce sorun nerede olabilir?
Şu an harddiskim cidden kötü ve Windows 10 kullanıyorum oyuna falan geç giriyor onunla alakası olabilir mi okuma hızı da çok düşük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi nerden tutsan elinde kalıyor. Ram az, diskin sağlam değil, işlemcide darboğaz yapacak cinsten.

kanka ben msi afterburnerda bakıyhorum low ayarlarda bile 5.5 gb ram kullanıyor 8 yaparsan düzelebilir

HDD çok eski benim okuma hızı çok düşük oyunlara falan inanılmaz geç giriyor geç cikiyor çok fazla ses çıkarıyor

HDD çok eski benim okuma hızı çok düşük oyunlara falan inanılmaz geç giriyor geç cikiyor çok fazla ses çıkarıyor
buda ayrı sıkıntı paran varsa 120ssd al sonra 500gb hdd ile devam edersin

Ayrı sıkıntı derken? Ekran kartı ve işlemcide hiç sıkıntı yok HDD de tüm sorun bence... csgoda bir oyuna girene kadar canım çıkıyor çok geç açılıyor sistem çok ses çıkarıyor ve sıcaklığı çok fazlaydı hddnin

hen
4gb veya 2gb ram ekle üstünede 12"0gb ssd ekle oyunları ona atarsın
hen

Peki
hen

hen

peki işlemciyi overclock edersem olmazmı ve nasıl edeceğim yardımcı olurmusunuz

Peki

peki işlemciyi overclock edersem olmazmı ve nasıl edeceğim yardımcı olurmusunuz
birmiktar düzelir ama drop yiyorsan zaten senin o sisteme bir ram eklemen aşrt kurtuluşu yok 2gb eklesen bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…