GT1030 fansız kullanılır mı?

Oahmetefe

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, İncehesap'tan GT1030 aldım, 2 GB geldikten sonra fark ettim ki fan yok. Onemsemedim fakat çevremdekiler yanar diyor. Böyle bir şey olur mu? CS:GO, GTA 5, Valorant gibi oyunlar oynuyorum.
Kasam bu:
Tek ekran kartımı değiştirdim. Sizce yanar mı, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, İncehesap'tan GT1030 aldım, 2 GB geldikten sonra fark ettim ki fan yok. Onemsemedim fakat çevremdekiler yanar diyor. Böyle bir şey olur mu? CS:GO, GTA 5, Valorant gibi oyunlar oynuyorum.
Kasam bu:
Tek ekran kartımı değiştirdim. Sizce yanar mı, ne yapmalıyım?
Yanacağını sanmıyorum. Zaten GT 1030 çok ısınacak bir kart değil ondan dolayı da boşu boşuna fan koymaya gerek olmadığı için koymamışlardır büyük ihtimalle. Bir sorun olacağını sanmyorum.

O PC'ye 10k harcadıysan bırak yansın, senin para zaten yanmış. Ayrıca o kartlar pasif soğutmalı ise ona göre tasarlanıyor. Yanacak kartı satmazlar. Tabii fan olması gereken yerde fan yoksa o zaman farklı.

O PC'ye 10k harcadıysan bırak yansın, senin para zaten yanmış. Ayrıca o kartlar pasif soğutmalı ise ona göre tasarlanıyor. Yanacak kartı satmazlar. Tabii fan olması gereken yerde fan yoksa o zaman farklı.
4Sene önce 2000tlye almıştım o zamanın en son çıkan kartıydı daha üstü yoktu aldıktan 2 ay sonrada 1050ti çıkmıştı şuan 10 milyar olmuş ama tabiki hakkı değil asla ben yeni çıkan oyunları oynamak için aldım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı