GT1030 - FX6300 sistemde yayın yapılabilir mi?

eser50tr

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim
Ekran kartı: NVIDIA GT1030
İşlemci: AMD FX6300
RAM: 12 GB
İnternetim çok çok iyi
Valorant, Minecraft, LoL, ETS 2 yayınları yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim
Ekran kartı: NVIDIA GT1030
İşlemci: AMD FX6300
RAM: 12 GB
İnternetim çok çok iyi
Valorant, Minecraft, LoL, ETS 2 yayınları yapabilir miyim?
Zor ama denenbilir. Zor olmasının sebebide oyunlarda alacağını düşük FPS'ten çok işlemci. Hali hazırda bu oyunlarda yüksek yüke sahip olacak.
Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yayın içinde yeteri kadar CPU gücü kalmıyor, oyüzden donma veya takılmalara sebebiyet verebilir. Bu yüzden ikinci bir cihaz lazım veya daha yüksek çekirdekli bir işlemci.

Oyunlarda 100 ün üstünde oluyor fps lerim ets de olsun valo lol MC hepsinde de 100 ün üstünde güzel bir ayarla bile yayın çıkartamaz mıyım amacım yayıncı oluyum değil hesabıma anı olarak yayın tekrarları vs bırakmak istiyorum

İşlemci kullanımı Valorant'ta video'da ki gibi %60-80 arasında ise yayın veya video tekrarı sırasında oyunda kasmalar ve donmalar olabilir. Bir deneyin dediğim olursa pek çare yok, olmazsada hayırlı olsun.

ETS2'de bu durum olmaz herhalde, CPU kullanımı diğerlerine göre daha düşük sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…