Bu sistemle CS:GO en düşük ayarlar(1024*768) 45-90FPS arası gidip geliyor haliyle drop yiyorum.
GT: 1030 taksam ortalama kaç FPS alırım drop düzelir mi?
CS:GO işlemciye çok yüklenen bir oyun. Sadece ekran kartı değiştirmeniz pek bir şey ifade etmez gibi. CS:GO için konuşuyorum tabi, başka oyunlara etki eder de... İşlemcinin de değişmesi lazım. DDR2 sistem ile çok zor iş. Biraz etki edecektir ama yine de.
Sadece işlemci değiştirin demiyorum yanlış anlaşılmasın ikisinin de değişmesi gerek.
CS:GO işlemciye çok yüklenen bir oyun. Sadece ekran kartı değiştirmeniz pek bir şey ifade etmez gibi. CS:GO için konuşuyorum tabii, başka oyunlara etki eder de... İşlemcinin de değişmesi lazım. DDR2 sistem ile çok zor iş. Biraz etki edecektir sadece.
Oynamadım bir şey diyemem hocam ama çok düşük kalmış sistem. GT 1030 taksanız mesela bu tarz rekabetçi oyunlar için düşük ayarlarda güzel değerler alırsınız ama işlemciden çökersiniz bu sefer. Diğer grafik ağırlıklı oyunlarda bayağı fark eder ama GT 1030 almak.
Oynamadım bir şey diyemem hocam ama çok düşük kalmış sistem. GT 1030 taksanız mesela bu tarz rekabetçi oyunlar için düşük ayarlarda güzel değerler alırsınız ama işlemciden çökersiniz bu sefer. Diğer grafik ağırlıklı oyunlarda bayağı fark eder ama GT 1030 almak.
Desteklediği Xeon'lar var. Fakat DDR2 bir anakart... Elinden pek bir şey gelmez. Bütün Xeon'lar aynı anakarta uygun değil maalesef. Size komple anakart, RAM, ekran kartı, işlemci değişikliği yolu gözüküyor.
Desteklediği Xeon'lar var. Fakat DDR2 bir anakart... Elinden pek bir şey gelmez. Bütün Xeon'lar aynı anakarta uygun değil maalesef. Size komple anakart, RAM, ekran kartı, işlemci değişikliği yolu gözüküyor.