GT1030 ile Q6600 oyunlarda nasıl performans verir?

1500 TL'ye ikinci el, kendi sisteminizi de satarak güzel şeyler alırsınız bence. GT1030'a vermeyin o paraları. Parasına göre kötü kart tabii. Hangi şehirde oturuyorsunuz bu arada?

Trabzon'da oturuyorum hocam.

O sırada arkadaşın PSU su: Serdaaar!
PSU da alabilir. HD 7870 + kalitesiz bir yüksek watt PSU alsa yine GT 1030'dan iyidir, daha kabulenilebilir.

Bu arada baktım 1200-1300 TL'lerde dolanıyormuş kart. Nolmuş bunun piyasasına böyle... Yine de üzerine PSU da alınıp, bütçe azıcık zorlanıp kat kat iyi sonuçlar alınabilir.

Hepinize gerçekten çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiniz sistemi alma noktasına gelirsem yeni bir konu açarım o zaman tavsiyelerinizi alırım =)

Ekran kartı hariç elinizdeki sistemi satıp ikinci el LGA1200 bir sisteme geçebilirsiniz hocam. İleride de ekran kartı değiştirirsiniz isterseniz.

Ekran kartı hariç elinizdeki sistemi satıp ikinci el LGA1200 bir sisteme geçebilirsiniz hocam. İleride de ekran kartı değiştirirsiniz isterseniz.

Öyle de yapabilirim hocam ekran kartının performansı gerçekten yaşlansa bile muazzam ama Intel işlemcide darboğaz yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…