M makse Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #1 Düşündüğüm ama daha almadım. Bir kart alırsam VGA bir monitörde çalıştırabilirim.
6 617210 Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 683 Çözümler 2 28 Mayıs 2023 #2 Dönüştürücü ile kullanılabilr. Digitus DA-70461 HDMI To VGA Çevirici Digitus DA-70461 HDMI To VGA Çevirici fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Ama monitörde HDMI özeliği olursa iyi olur.
Dönüştürücü ile kullanılabilr. Digitus DA-70461 HDMI To VGA Çevirici Digitus DA-70461 HDMI To VGA Çevirici fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Ama monitörde HDMI özeliği olursa iyi olur.
M makse Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #3 617210 dedi: Dönüştürücü ile kullanılabilr. Digitus DA-70461 HDMI To VGA Çevirici Digitus DA-70461 HDMI To VGA Çevirici fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Ama monitörde HDMI özeliği olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hdmı özelliği maalesef yok sadece vga girişi mevcut
617210 dedi: Dönüştürücü ile kullanılabilr. Digitus DA-70461 HDMI To VGA Çevirici Digitus DA-70461 HDMI To VGA Çevirici fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Ama monitörde HDMI özeliği olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hdmı özelliği maalesef yok sadece vga girişi mevcut
6 617210 Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 683 Çözümler 2 28 Mayıs 2023 #4 makse dedi: Hdmı özelliği maalesef yok sadece vga girişi mevcut Genişletmek için tıkla... Yani yeni bir monitörden bahsediyorum. Bu tür dönüştürücü ile bi deneyin çalışıp çalışmadığını.
makse dedi: Hdmı özelliği maalesef yok sadece vga girişi mevcut Genişletmek için tıkla... Yani yeni bir monitörden bahsediyorum. Bu tür dönüştürücü ile bi deneyin çalışıp çalışmadığını.
M makse Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #5 617210 dedi: Yani yeni bir monitörden bahsediyorum. Bu tür dönüştürücü ile bi deneyin çalışıp çalışmadığını. Genişletmek için tıkla... Monitörüm sağlam vga kablosunda sorun olduğu için böyle deneme yapmak istiyorum olursa kartı alacağım
617210 dedi: Yani yeni bir monitörden bahsediyorum. Bu tür dönüştürücü ile bi deneyin çalışıp çalışmadığını. Genişletmek için tıkla... Monitörüm sağlam vga kablosunda sorun olduğu için böyle deneme yapmak istiyorum olursa kartı alacağım