Oahmetefe Femtopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #1 Mount and Blade Bannerlord'da kasar mı? i7 7700 3.60 GHz. 8 GB RAM 2133 MHz DDR4. GT1030 2 GB GDDR5 ekran kartı kasar mı? Hangi ayarlarda oynarım?
Mount and Blade Bannerlord'da kasar mı? i7 7700 3.60 GHz. 8 GB RAM 2133 MHz DDR4. GT1030 2 GB GDDR5 ekran kartı kasar mı? Hangi ayarlarda oynarım?
Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 11 Eylül 2021 #2 Evet oynatır. 720p high ayarlarda 30 FPS civarı alabilirsiniz. Ayarları düşürürseniz daha verimli olur.
Evet oynatır. 720p high ayarlarda 30 FPS civarı alabilirsiniz. Ayarları düşürürseniz daha verimli olur.
Mutsuz İnsan Femtopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 25 Yer Sanane Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #3 Oahmetefe dedi: Mount and Blade Bannerlord'da kasar mı? i7 7700 3.60 GHz. 8 GB RAM 2133 MHz DDR4. GT1030 2 GB GDDR5 ekran kartı kasar mı? Hangi ayarlarda oynarım? Genişletmek için tıkla... İşlemcin ve RAM'in fena değil ama 2 GB VRAM'la Bannerlord açsa bile oynatmaz diye düşünüyorum.
Oahmetefe dedi: Mount and Blade Bannerlord'da kasar mı? i7 7700 3.60 GHz. 8 GB RAM 2133 MHz DDR4. GT1030 2 GB GDDR5 ekran kartı kasar mı? Hangi ayarlarda oynarım? Genişletmek için tıkla... İşlemcin ve RAM'in fena değil ama 2 GB VRAM'la Bannerlord açsa bile oynatmaz diye düşünüyorum.
M mertalptekinn Hectopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 40 11 Eylül 2021 #4 Ekran kartı yetersiz ve oyun zaten kasmaya meyilli. Maalesef. Başına böyle bişeyde gelebilir
BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 11 Eylül 2021 #5 Low ayarlarda 60 civarı FPS alırsınız tahminimce.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 11 Eylül 2021 #6 BATABEK dedi: Low ayarlarda 60 civarı FPS alırsınız tahminimce. Genişletmek için tıkla... 60+demek istediniz herhalde.
BATABEK dedi: Low ayarlarda 60 civarı FPS alırsınız tahminimce. Genişletmek için tıkla... 60+demek istediniz herhalde.
Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 11 Eylül 2021 #7 Mutsuz İnsan dedi: İşlemcin ve RAM'in fena değil ama 2 GB VRAM'la Bannerlord açsa bile oynatmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... mertalptekinn dedi: Ekran kartı yetersiz ve oyun zaten kasmaya meyilli. Maalesef. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oynatır arkadaşlar.
Mutsuz İnsan dedi: İşlemcin ve RAM'in fena değil ama 2 GB VRAM'la Bannerlord açsa bile oynatmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... mertalptekinn dedi: Ekran kartı yetersiz ve oyun zaten kasmaya meyilli. Maalesef. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oynatır arkadaşlar.
Mutsuz İnsan Femtopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 25 Yer Sanane Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #8 Selaus4 dedi: Evet oynatır. 720p high ayarlarda 30 FPS civarı alabilirsiniz. Ayarları düşürürseniz daha verimli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam GT 1030 ile yüksek ayarlarda 30 FPS almak mucize olur en son ben yüksek ayarlarda oynadığımda 4 GB VRAM sömürüyordu 2 GB VRAM'la mucize olur.
Selaus4 dedi: Evet oynatır. 720p high ayarlarda 30 FPS civarı alabilirsiniz. Ayarları düşürürseniz daha verimli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam GT 1030 ile yüksek ayarlarda 30 FPS almak mucize olur en son ben yüksek ayarlarda oynadığımda 4 GB VRAM sömürüyordu 2 GB VRAM'la mucize olur.
Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 11 Eylül 2021 #9 Mutsuz İnsan dedi: Hocam GT 1030 ile yüksek ayarlarda 30 FPS almak mucize olur en son ben yüksek ayarlarda oynadığımda 4 GB VRAM sömürüyordu 2 GB VRAM'la mucize olur. Genişletmek için tıkla... Hocam sahneden sahneye değişir boş gezerken oynatır ama savaşta kasar dediğiniz gibi. O yüzden oynatır mı oynatmaz mı algısı çok iyi bir ölçüm yöntemi değil aslında.
Mutsuz İnsan dedi: Hocam GT 1030 ile yüksek ayarlarda 30 FPS almak mucize olur en son ben yüksek ayarlarda oynadığımda 4 GB VRAM sömürüyordu 2 GB VRAM'la mucize olur. Genişletmek için tıkla... Hocam sahneden sahneye değişir boş gezerken oynatır ama savaşta kasar dediğiniz gibi. O yüzden oynatır mı oynatmaz mı algısı çok iyi bir ölçüm yöntemi değil aslında.
Mutsuz İnsan Femtopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 25 Yer Sanane Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #10 Selaus4 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oynatır arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Gösterdiğiniz videoda adam Low ayarlarda 30 40 FPS alıyor yüksek ayarlara alırsa ekran kartının VRAM'i yetmiyecektir.
Selaus4 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oynatır arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Gösterdiğiniz videoda adam Low ayarlarda 30 40 FPS alıyor yüksek ayarlara alırsa ekran kartının VRAM'i yetmiyecektir.