Çözüldü GT1030 sistem mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Daestro

Hectopat
Yer
Satürn
Daha fazla  
Merhabalar, GT1030'lu sistemim de son driver güncellemesi ile mavi ekran hatası almaya başladım, sürekli karşılaştığım bir durum değildi fakat oyun oynadıktan sonra veya GPU'ya güç bindikten sonra mavi ekran hatası alıyorum. Ve de FPS düşmesi fazlasıyla yaşamaya başladım. Yük altında vs. olmadığı halde ekran da sağ da sol da çizgi halinde bir şeyler çıkmaya başladı.
Minidump

Çözüm
Sorunun HDMI to DVI belki olabilir. Eğer dönüştürücün kaliteli değilse bu sorunu yaşaman normal olduğunu düşünüyorum.

Sonuçta ekran kartının en güncel sürücüsünü kullanıyorsun.,

Tekrar mavi ekran aldığında minidump dosyanı paylaşırsın. Sorunun çözülürse çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
Format atmak zaten Driver Booster'ın indirdiği sürücüler gidiyor. Sonra kendiniz elle ekran kartı sürücünüzü kuracaksınız.

Sürücü kurmada yardımcı olacağım.

Format atınca her şey gidiyor. İndirdiğin oyunlar, belgeler ve benzeri şeyler. Sadece Windows10 dosyaları kalıyor.

Tamamdır. Bu mesajı yazdım çünkü sen mesaj üstüne mesaj yazınca bana bildirim gelmiyor. Sonra konunun yerini kaybediyorum.

Bu mesajın üstüne mesaj yazmayın. Format attıktan sonra yazın.

Son düzenleme:
Her şeyi eksiksiz bir şekilde yaptım. GT1030 kullanıyorum, evet..
Furmark testi yaptım, oyun oynadıktan sonra verdiği mavi ekran hatasını görmek için oyun testi de yaptım, sorunum ortadan kalktı fakat normal kullanım da bile ekranım da yırtılma sağ da sola yatay çizgiler oluşuyor, bu yırtılmalar hala geçmedi. Sorunun HDMİ to DVİ kablosu veya monitörün eski olduğu için kaynaklandığını düşünüyorum. Doğru mudur?

Son düzenleme:
Sorunun HDMI to DVI belki olabilir. Eğer dönüştürücün kaliteli değilse bu sorunu yaşaman normal olduğunu düşünüyorum.

Sonuçta ekran kartının en güncel sürücüsünü kullanıyorsun.,

Tekrar mavi ekran aldığında minidump dosyanı paylaşırsın. Sorunun çözülürse çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.

Çözüm
Driver Booster kullandım şu anki sistemimde. Bir sorun yaşamadım ama bu sizin de yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Sadece üşendiğim için temiz kurulum yapmıyorum.
Sorunun donanımsal da olabilir. Pek zannetmiyorum ama. Antivirüs kullanıyorsan kaldırmayı dene.
@283156 ne oldu üzgün atmışsınız?

Son düzenleme:
Artı -2 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı