lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 RAM 4GB Ekran kartı GT1030 GDDR5 2GB İşlemci Xeon E5405 4 Core 2.00GHZ Sorum başlıktaki gibidir oyunda sürekli drop yiyorum 45 FPS olup 60 FPS'e geri yükseliyor çok baltalıyor oyunu.
Sorum başlıktaki gibidir oyunda sürekli drop yiyorum 45 FPS olup 60 FPS'e geri yükseliyor çok baltalıyor oyunu.
AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #2 lakebodom dedi: Sorum başlıktaki gibidir oyunda sürekli drop yiyorum 45 FPS olup 60 FPS'e geri yükseliyor çok baltalıyor oyunu. Genişletmek için tıkla... Oyunun optimizasyonu kötü. Daha iyi sistem de aynı sorunu yaşadım. Artı 0 Eksi
lakebodom dedi: Sorum başlıktaki gibidir oyunda sürekli drop yiyorum 45 FPS olup 60 FPS'e geri yükseliyor çok baltalıyor oyunu. Genişletmek için tıkla... Oyunun optimizasyonu kötü. Daha iyi sistem de aynı sorunu yaşadım.
KS KS lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 AltairRR dedi: Oyunun optimizasyonu kötü. Daha iyi sistem de aynı sorunu yaşadım. Genişletmek için tıkla... Ortalama frostbite ya. Artı 0 Eksi
AltairRR dedi: Oyunun optimizasyonu kötü. Daha iyi sistem de aynı sorunu yaşadım. Genişletmek için tıkla... Ortalama frostbite ya.