ropz00 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 100 Yer FedExForum Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #1 PSU'ın fanı dönmüyor, bozuldu muhtemelen ve ısınıyor fazlaca. Yeni PSU alacağım yoksa diğer parçalara da zarar verecek gibi. Öneri PSU alabilir miyim?
PSU'ın fanı dönmüyor, bozuldu muhtemelen ve ısınıyor fazlaca. Yeni PSU alacağım yoksa diğer parçalara da zarar verecek gibi. Öneri PSU alabilir miyim?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 27 Aralık 2023 #2 Elinizdeki model ile beraber ekran kartı ve işlemciniz nedir? Ona göre öneri yapılır. Bir de bütçe elbette.
Elinizdeki model ile beraber ekran kartı ve işlemciniz nedir? Ona göre öneri yapılır. Bir de bütçe elbette.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 27 Aralık 2023 #3 Arkadaşım anlamadım bütçe nedir? Hangi nesil işlemci kullanıyorsun? Ekran kartı modelin nedir? Server için mi kullanıcaksın? Yani biz müneccin değiliz nereden bilebiliriz?
Arkadaşım anlamadım bütçe nedir? Hangi nesil işlemci kullanıyorsun? Ekran kartı modelin nedir? Server için mi kullanıcaksın? Yani biz müneccin değiliz nereden bilebiliriz?
ropz00 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 100 Yer FedExForum Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #4 Oreki dedi: Elinizdeki model ile beraber ekran kartı ve işlemciniz nedir? Ona göre öneri yapılır. Bir de bütçe elbette. Genişletmek için tıkla... Max 1700 bütçe. Sanırım PSU fanini da duzelttim kasanin arkasina vurunca 1 defa kendine geldi garip bir şekilde. GT1030 ve i5-3470 Kullanıyorum.
Oreki dedi: Elinizdeki model ile beraber ekran kartı ve işlemciniz nedir? Ona göre öneri yapılır. Bir de bütçe elbette. Genişletmek için tıkla... Max 1700 bütçe. Sanırım PSU fanini da duzelttim kasanin arkasina vurunca 1 defa kendine geldi garip bir şekilde. GT1030 ve i5-3470 Kullanıyorum.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 27 Aralık 2023 #5 ropz00 dedi: Sanırım PSU fanini da duzelttim kasanin arkasina vurunca 1 defa kendine geldi garip bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Tamam yine sorun olursa o zaman bakalım, durduk yere gereksiz masraf çıkmasın. Haber verirsiniz.
ropz00 dedi: Sanırım PSU fanini da duzelttim kasanin arkasina vurunca 1 defa kendine geldi garip bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Tamam yine sorun olursa o zaman bakalım, durduk yere gereksiz masraf çıkmasın. Haber verirsiniz.
ropz00 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 100 Yer FedExForum Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #6 Oreki dedi: Tamam yine sorun olursa o zaman bakalım, durduk yere gereksiz masraf çıkmasın. Haber verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Oreki dedi: Tamam yine sorun olursa o zaman bakalım, durduk yere gereksiz masraf çıkmasın. Haber verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.