GT1030 vs HD 7850

Mordacaix

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartı alacağım. Sistemimi yeniledim. 8 GB DDR3 RAM ve Intel Xeon X3440 işlemcim var. Anakartım Intel H55. ekran kartı da AMD Radeon R7 240 2 GB.

Şimdi bu iki karttan hangisi daha iyi FPS açısından? Oynayacağım oyunlar: RDR2, Valorant, The Witcher, GTA 5, Fortnite, PUBG, PUBG Mobile, FH4, The Crew 2..
Yani günümüz oyunları diyelim.

Arkadaşlar ekran kartı alacağım. Sistemimi yeniledim. 8 GB DDR3 RAM ve Intel Xeon X3440 işlemcim var. Anakartım Intel h55. ekran kartı da AMD Radeon R7 240 2 GB.

Şimdi bu iki karttan hangisi daha iyi FPS açısından? Oynayacağım oyunlar: RDR2, Valorant, The Witcher, GTA 5, Fortnite, PUBG, PUBG Mobile, FH4, The Crew 2..
Yani günümüz oyunları diyelim.

HD 7850 daha güçlü neredeyse RX 460 gücünde 1030 ile 5-10 FPS eski oyunlar 15 FPS fark olacaktır ama temiz ve ucuz ise 1030 daha mantıklı sürücü güncellemesi daha fazla alacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı