GT1030 vs. RX550

İkisi de değil en iyisi 3400G APU.

Sana sıfır al diyen mi var arkadaşım- diyorsun ki 2.el GTX950 al daha iyi. Ben de diyorum ki paran yoksa 2.el RX550 al 500'e gene bulursun.

RX 550'yi asla geçemez, orası kesin.
Şimdi düşünelim bakalım. Aynı fiyata hem işlemci, hem ekran kartı almak mı? Yoksa sadece ekran kartı almak mı? (R3 3200G, 2200G ile aynı iGPU'yu içeriyor ve neredeyse aynı performans veriyor.) Boşu boşuna toz kondurmaya çalışmayın, tozu çoktan yuttu bu kartlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dedim ki neden RX550'ye GT 1030'a göre çöp diyorlar yok. Bilmem her ikisi de parasını haketmiyor yok bilmem 2'si de çöp konu neyse. Ona göre konuşun kardeşim, herkesin evinde klavye var önüne gelen tuşluyor. Ayrıca RX550'ye toz konudrmuyor falan diyorsunuz, size konuyu yanlış anlayıp başka yerlere getiriyorsunuz
Sadece demek istedim ki RX550'ye çöp diyorlar.(GT1030'a göre daha iyi olmasına rağmen) ama GT1030'a çok iyi diyorlar (RX550'e göre daha kötü olmasına rağmen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…