@Ramboo27 anlaşılan ekran kartınıza toz kondurmayacaksınız.
GTX 950 sıfır olarak satılmıyor farkındasınızdır umarım ikinci el fiyatı sizin kartınız ile eşdeğer fiyata çok daha üstün performans sağlıyor.
Şimdi düşünelim bakalım. Aynı fiyata hem işlemci, hem ekran kartı almak mı? Yoksa sadece ekran kartı almak mı? (R3 3200G, 2200G ile aynı iGPU'yu içeriyor ve neredeyse aynı performans veriyor.) Boşu boşuna toz kondurmaya çalışmayın, tozu çoktan yuttu bu kartlar.
Zaten piyasa düzgünken de bu kartların fiyatı bu civardaydı. Bu kartlara ilgi olmadığı için fiyat da hep aynı. Yani aynı fiyata hem işlemci, hem de denk bir ekran kartı alabilecekken RX 550 mümkün değil, almazdım.
Dedim ki neden RX550'ye GT 1030'a göre çöp diyorlar yok. Bilmem her ikisi de parasını haketmiyor yok bilmem 2'si de çöp konu neyse. Ona göre konuşun kardeşim, herkesin evinde klavye var önüne gelen tuşluyor. Ayrıca RX550'ye toz konudrmuyor falan diyorsunuz, size konuyu yanlış anlayıp başka yerlere getiriyorsunuz
Sadece demek istedim ki RX550'ye çöp diyorlar.(GT1030'a göre daha iyi olmasına rağmen) ama GT1030'a çok iyi diyorlar (RX550'e göre daha kötü olmasına rağmen)