GT120M ekran kartı değişimi

PSU gerçek 300 W olduğunu sanmıyorum. Hem PSU hemde ekran kartı almalısınız. Toplam bütçeniz nedir? Bütçe yazmazsanız ben size 1.000 TL ekran kartı da öneririm, 100 TL de öneririm ama siz alamayıp faydası olmadıktan sonra bir anlamı yok. Ayrıca işlemciniz ve RAM belirtirseniz iyi olur.

1500 TL bütçe. RAM 4G

İşlemci intel core 2 quad.

İşlemci ve RAM iyiymiş şuan için yeterli yani. Bu sisteme bu dandik ekran kartı ile nasıl katlandın hayret doğrusu... Neyse gelelim konumuza. Bütçen ekran kartı ve PSU için süper zira millet 1.500 TL ile tüm sistem kuruyor.

Ekran Kartı; VATAN COMPUTER - ASUS - HD7970 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX770 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart - Ekran Kart

PSU; VATAN COMPUTER - CORSAIR - CX SER

AMD fanı değilim dersen GTX 770 al. %25 indirim ile daha düşecek bu fiyatlar ve 1.500 TL altında bir fiyat tutacak.

O işlemciye belirttiğin ekran kartları gitmez çok eski bir işlemcisi var arkadaşın yeni işlemci alması lazım.

1500 TL'ye şuan ki sisteminizden bir HDD'nizi alıp sistem kurtmanız daha sağlıklı olur. Şimdi alacağınız bir parçadan tam performans alamazsınız. Daha düşük bütçeniz olsa bir kart ve güç kaynağı önerirdim ama gerek yok. Bu sistemi de elden çıkarıp bütçenize eklemeye çalışın. ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…