TheYusuf Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, bu sistem CS:GO kaldırır mı? Kaldırırsa very lowda kaç fps alırım? GeForge 210 AMD Sempron le-1550 2GB RAM Windows 7 32 bit Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2016
Merhaba arkadaşlar, bu sistem CS:GO kaldırır mı? Kaldırırsa very lowda kaç fps alırım? GeForge 210 AMD Sempron le-1550 2GB RAM Windows 7 32 bit Teşekkürler
Aloto Hectopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda performansı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda performansı var.
Alperen Kara Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 659 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #3 Fps cfgleri var. Çözünürlük değiştirme seçeneği var. Yani en kötü ihtimal 60 fps oynayabilirsiniz. Bunları grafik kartına veya işlemciye bakarak söylemiyorum. En kötü sistemlerde bile bunlar kullanılarak iyi fps değerleri alınabileceğini söylüyorum.
Fps cfgleri var. Çözünürlük değiştirme seçeneği var. Yani en kötü ihtimal 60 fps oynayabilirsiniz. Bunları grafik kartına veya işlemciye bakarak söylemiyorum. En kötü sistemlerde bile bunlar kullanılarak iyi fps değerleri alınabileceğini söylüyorum.
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #4 Ben 1920x1080p ayarlarda oynuyorum.