GT210 sistem hangi Online oyunları oynatır?

637956

Decapat
Intel Pentium 4 3.4 GHz işlemci.
4 GB RAM.
GT210 1 GB 64 Bit ekran kartı.
İle hangi Online oyunları oynarım?
Not: 25 30 FPS bana yeter.

Intel Pentium 4 3.4 GHz işlemci.
4 GB RAM.
GT210 1 GB 64 Bit ekran kartı.
İle hangi Online oyunları oynarım?
Not: 25 30 FPS bana yeter.
World Of Tanks, Pubg Mobile (zar zor oynatır.), Call Of duty MW 2-3-4 MP oynatır. Minecraft 1.12.2 Crackli her serverda oynamışlığım var. Nvidia Ayarı gerekirse bana ulaşın aynı ekran kartını kullandım Wot normalde 30 fps anca görüyorken 60-70 sabit oynamışlığım vardır.

Valla Pentium 4 işlemci ile Metin2 köy içinde kasmaktan hareket edemez bence. 4 GB RAM varsa qore 2 Quad destekleyen bir anakart mevcut olabilir.

Size nereden ulaşabilirim ?

Size nereden ulaşa
Valla Pentium 4 işlemci ile Metin2 köy içinde kasmaktan hareket edemez bence. 4 GB RAM varsa qore 2 Quad destekleyen bir anakart mevcut olabilir.
Anakartın Caleron D ve Pentium IV destekliyor iki işlemcide bende var hangisi daha iyi acaba

Size nereden ulaşabilirim ?

Size nereden ulaşa

Anakartın Caleron D ve Pentium IV destekliyor iki işlemcide bende var hangisi daha iyi acaba
İkisi de bitik ama işlemci modelleri önemli, bir de anakartın modelini alalım bence o işlemcilerden kurtul. En kötü core 2 duo takarsın biraz nefeslenir alet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…