zYiğitOzan Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #1 GT4 veya titanyum kasa GT3 Pro almayı düşünüyorum. Titanyum olması GT3 Pro için artı bir yön iken. GT4 ise yazılım olarak bir tık daha güncel. Hangisi daha şık emin değilim. GT3 Pro titanyum ancak GT4 Pro da kadranlarla beraber şık duruyor. Spor için de kullanışlı olması lazım. Bilemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2023
GT4 veya titanyum kasa GT3 Pro almayı düşünüyorum. Titanyum olması GT3 Pro için artı bir yön iken. GT4 ise yazılım olarak bir tık daha güncel. Hangisi daha şık emin değilim. GT3 Pro titanyum ancak GT4 Pro da kadranlarla beraber şık duruyor. Spor için de kullanışlı olması lazım. Bilemedim.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.858 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2023 #2 Huawei Watch GT 3 Pro Titanium - Huawei Watch GT 4 Siyah (46mm) Karşılaştırması - Epey Epey - Huawei Watch GT 3 Pro Titanium - Huawei Watch GT 4 Siyah (46mm) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com GT3 Pro tokatlıyor. berat3636 dedi: Epey acaba yanlış mı gösteriyor diye düşünüyorum ama eğer doğruysa sadece ekranı yüzünden bile 3 Pro alınır. 4 de 16 milyon renk yok, safir kristal yok. Çöp tenekesi. Huawei Watch GT 3 Pro Titanium - Huawei Watch GT 4 Siyah (46mm) Karşılaştırması - Epey Epey - Huawei Watch GT 3 Pro Titanium - Huawei Watch GT 4 Siyah (46mm) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Daha önce kendi yazdığım bir yazı.
Huawei Watch GT 3 Pro Titanium - Huawei Watch GT 4 Siyah (46mm) Karşılaştırması - Epey Epey - Huawei Watch GT 3 Pro Titanium - Huawei Watch GT 4 Siyah (46mm) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com GT3 Pro tokatlıyor. berat3636 dedi: Epey acaba yanlış mı gösteriyor diye düşünüyorum ama eğer doğruysa sadece ekranı yüzünden bile 3 Pro alınır. 4 de 16 milyon renk yok, safir kristal yok. Çöp tenekesi. Huawei Watch GT 3 Pro Titanium - Huawei Watch GT 4 Siyah (46mm) Karşılaştırması - Epey Epey - Huawei Watch GT 3 Pro Titanium - Huawei Watch GT 4 Siyah (46mm) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Daha önce kendi yazdığım bir yazı.
B berke hindistan Megapat Katılım 19 Nisan 2016 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #3 berat3636 dedi: Huawei Watch GT 3 Pro Titanium - Huawei Watch GT 4 Siyah (46mm) Karşılaştırması - Epey Epey - Huawei Watch GT 3 Pro Titanium - Huawei Watch GT 4 Siyah (46mm) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com GT3 Pro tokatlıyor. Daha önce kendi yazdığım bir yazı. Genişletmek için tıkla... GT3 Pro veya GT4 herhangi birisi internet üzerinden Google vs. arama yapabiliyor mu biliyor musunuz?
berat3636 dedi: Huawei Watch GT 3 Pro Titanium - Huawei Watch GT 4 Siyah (46mm) Karşılaştırması - Epey Epey - Huawei Watch GT 3 Pro Titanium - Huawei Watch GT 4 Siyah (46mm) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com GT3 Pro tokatlıyor. Daha önce kendi yazdığım bir yazı. Genişletmek için tıkla... GT3 Pro veya GT4 herhangi birisi internet üzerinden Google vs. arama yapabiliyor mu biliyor musunuz?