GT301 kasadan hangi kasaya geçilmeli?

PrisoneR1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Mevcutta bir bilgisayarım var ve elimde Lian Li Uni fan TL LCD 120 (Wireless olmayan model) marka 3 adet fan var. Bu fanları kullanmak ve kasamın içindeki parçalar ile yeni tasarımsal bir kasaya geçmek istiyorum.
ASUS TUF Gaming GT301 RGB kasasından Lian Li O11 dynamic EVO RGB fansız siyah e-ATX oyuncu kasasına veya önerebileceğiniz bu tarzda bir kasa varsa buna geçmek istiyorum. Ayrıca sıvı soğutucu önerilerine de açığım. Bu konuda bazı bilmediğim noktalar var.
Lian Li Uni fan TL LCD fanlarımın içerisinden Controller çıkmadı yeni kasaya takıp çalıştırmak için controllerına ihtiyacım mı var? Bu konuda ne önerirsiniz ne yapmam gerekiyor?
Şu anda kasamın içinde kullanmış olduğum fanlarda kasa ile birlikte gelen ön 3 fan var, bunları yeni kasada kullanmayacağım. Arkayaya Corsair CO-9050071-WW marka RGB fan taktım fakat kablosundaki pin girişiyle kasamın içinde bulunan aşağıda görselini iletmiş olduğum Controller (Controller mı emin değilim) uymadığı için fanın RGB ışıklarını kullanamıyorum. Anakarta taktım fakat sürekli kapanıp açılan bir ışık oldu, hoşuma gitmediği için RGB kablosunu çıkarttım sadece fan işlevini kullanıyorum.

Eğer Lian Li Uni fan TL LCD fanları için bir Controller ihtiyacım varsa bahsettiğim Corsair CO-9050071-WW fanını da aynı controllera bağlayıp RGB ışıklarını kontrol edebilir miyim? Bu konuda bilgi eksikliğim var. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Bilgisayar parçalarım;

TUF Gaming B760M-Plus Micro ATX bir anakartım var.

İşlemci: Intel Core i5-12400F 2.5GHz 18MB önbellek 12 çekirdek 1700 10nm işlemci × 1

İşlemci soğutucu: Cooler Master i70C ARGB LGA1700 120mm hava soğutucu × 1

Ekran kartı: ASUS GeForce Dual RTX 3060 V2 OC 12 GB GDDR6 ekran kartı × 1

RAM: G.Skill 32 GB (2x16 GB) Trident Z5 siyah DDR5 6400MHz CL32 1.40v RGB PC RAM.

PSU: ASUS TUF Gaming 650b 650W 80+ Bronze PSU güç kaynağı × 1

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…