ahmetqaz Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 397 Çözümler 2 Yer İstanbul Sarıyer 13 Nisan 2023 #11 Önerim direk kendiniz satın almanız ya da www.keylerbenden.com gibisinden sitelerde araştırma yaparak bulabilirsiniz. Deniz24386 dedi: Windows 8.1 de kalın bence. Windows 11 ,10 ve 8.1 kurmak için genel ürün anahtarları Generic keyler (Genel ürün anahtarları), Microsoft tarafından işletim sistemlerinin deneme amacı ile kurulmaları için sunulmuştur. www.sordum.net Genişletmek için tıkla... Sizin dediğinizde dığru hocam.
Önerim direk kendiniz satın almanız ya da www.keylerbenden.com gibisinden sitelerde araştırma yaparak bulabilirsiniz. Deniz24386 dedi: Windows 8.1 de kalın bence. Windows 11 ,10 ve 8.1 kurmak için genel ürün anahtarları Generic keyler (Genel ürün anahtarları), Microsoft tarafından işletim sistemlerinin deneme amacı ile kurulmaları için sunulmuştur. www.sordum.net Genişletmek için tıkla... Sizin dediğinizde dığru hocam.
MFÖTaha Attopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #12 O siteden alacağım windows 8.1 urun anahtarında standart ile professional arasındaki fark nedir
ahmetqaz Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 397 Çözümler 2 Yer İstanbul Sarıyer 13 Nisan 2023 #13 MFÖTaha dedi: O siteden alacağım Windows 8.1 ürün anahtarında standart ile Professional arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla...
MFÖTaha dedi: O siteden alacağım Windows 8.1 ürün anahtarında standart ile Professional arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla...