GT420 sistem için Windows önerisi

Arda_Topaloglu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem:
  • İşlemci: Dual Core 2.30 GHz.
  • RAM: 2 GB.
  • Ekran kartı: GT420.
Windows 7 32 Bit kullanıyorum ve Windows 7 eskidiği için ve güncelleme için değiştireceğim.

Sistem:
  • İşlemci: Dual Core 2.30 GHz.
  • RAM: 2 GB.
  • Ekran kartı: GT420.
Windows 7 32 Bit kullanıyorum ve Windows 7 eskidiği için ve güncelleme için değiştireceğim.
Windows 8.1 SL. Sürümü ilaç gibi gelecektir.

Windows 8.1 Single Language x86 en iyisi olacaktır. En yakın zamanda bir 2'lik daha alıp 4GB ram yapmanızda fayda var. Ek olarak benim gibi Windows 10 hastalığınız varsa en eski sürümü olan 1507 kurabilirsiniz. Bu sürüm 2015'te çıktığından en çöp sistemde bile stabil çalışıyor, fakat güvenlik desteği yok. Belki kullanırsınız, söylemek istedim.

Bu sistem için modlu Windows 10 kurmayı deneyebilirsin. Tabii illada orijinal Windows diyorsanız Windows 8.1 (işlemci hangi biti destekliyorsa) Single Language veya Pro embedded industry kurmayı deneyebilirsin.

Bu sistem için modlu Windows 10 kurmayı deneyebilirsin. Tabii illada orijinal Windows diyorsanız Windows 8.1 (işlemci hangi biti destekliyorsa) Single Language veya Pro embedded industry kurmayı deneyebilirsin.
Hocam işlemci biti bu tür konularda 2. işleme kalıyor. İlk insan bi RAM'e bakar; 2GB var arkadaşta, 64 bit stabil olur mu sizce? işlemcinin mimarisi bu adımdan sonra bakılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı