GT420 sistem Valorant oynatır mı?

`vaqr0x+

Centipat
Yer
Denizli
Daha fazla  
İkinci bilgisayarım özellikleri şunlar ve Valorant oynamak istiyorum. Kaldırır mı?
GT420.
AMD Athlon X2 64 5200+
2.75 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Q6600 işlemci 4gb ram gt420 sistemim var hem işlemciye hem ekran kartına overclock işlemi uyguladım sonuç olarak GTA 5 gibi güzel bir oyunu en düşük grafiklerde rahat şekilde oynuyorum büyük ihtimalle çözünürlük düşürerek rahat şekilde oynayabiliriz

Tüm ayarlarını düşüğe çek 9-8 yıllık PC ile de Valorant'ı oynayabilirsin.

Konuya çözüm getirmek için valorant yükledim ve birkaç güzel ayardan sonra 1024x768 çözünürlükte düşük grafik ayarlarında 90 fps civarı almayı başardım ekran kartım (gt420) %99 kullanımda kaldı ama yer yer fps droplar da oldu bu da oyunun optimizasyon sıkıntısı olabileceğini düşündürdü. Sonuç olarak ekran kartı yeterli fakat diğer sistem bileşenlerim işlemci: Q6600 Ram: 4GB

İkinci bilgisayarım özellikleri şunlar ve Valorant oynamak istiyorum. Kaldırır mı?
GT420.
AMD Athlon X2 64 5200+
2.75 GB RAM.

Çözünürlüğü oyun dosyalarından 50 yaparsan oynatır sanırım ama 10 yaparsan telefondan bile oynarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…