GT420 sisteme PSU önerisi

Yalcin663

Hectopat
Merhabalar, eski bilgisayarım için yeni bir PSU almam gerekiyor. Eskisi 300 Watt, yardımcı olur musunuz?
Sistemim aşağıda belirttiğim gibi;

• Anakart: ECS G31T-M7 v1.0.
• Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 420 2 GB.
• Işlemci: Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 X 333)

Bütçe: 100-150 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye zaten kaliteli bir 300W PSU'yu bile zor bulursunuz. Bulursunuz ama dandik bir şey olur.
O bütçeye bundan daha iyi bir ürün olduğunu sanmıyorum.

Şu anki güç kaynağınızın tablosu okunacak şekilde fotoğrafını atar mısınız? Emin olmayın belki de sisteminizi besleyecek güce sahiptir.

Yorumlarınız için teşekkürler, aslında bu PSU'yu bilgisayarımda 2 yıldır kullanıyorum fakat 3 gün önce sabah bilgisayarı açarken aşırı derecede ses çıkarmaya başladı. İçini açıp süpürgeyle bir güzel temizledim, fanını da çıkarttım temizledim fakat sorun 1-2 saat sonra tekrar nüksetti. 1 Gün sonra içindeki fanı, bilgisayarımda kullandığım kasa fanıyla değiştirmek istedim, bağlantıyı sağladım ve sorunsuz bir şekilde çalıştı fakat şuan aşırı ısınıyor. Masanın çekmecesine kadar ulaşıyor bu ısı. Eski söktüğüm Fan DC 12V 0.18 A, yeni taktığım fan ise DC 12V 0.08 A. Yeni bir PSU'mu önerirsiniz yoksa fanı değiştirip devam mı etmeliyim? Teşekkürler.

Bu mükemmel verimli güç kaynağı işinizi rahatlıkla görecektir. VERSATİLE VR-PSU300W 300 WATT POWER SUPPLY GÜÇ KAYNAĞI AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO!!! Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
@f3turan O gülücüğü kendine at
Tek kanal 28 Amper 336W güç verebilen max 350W kadar çıkabilen gayet verimli bir güç kaynağıdır. Senin önerdiğin 50TL daha fazla olan güç kaynağı ise bu gücü çift kanal olarak vermeye çalışıyor. Ancak çift kanal 12V tam verim veremez ki güç kaynağının kendisi 300W en fazla 12volt kanalından 250W verebilir. O yüzden bu güç kaynağı daha idealdir.

Son düzenleme:
@Computer Hardware tavsiyen için teşekkür ederim. Benim şuan kullandığım PSU kasanın üst kısmında durmakta. Bu önerdiğin PSU'nun fanı benimkinden farklı. Bu durumda nasıl monte etmeliyim?

Gördüğünüz gibi PSU üst kısımda. Sizin önerdiğiniz PSU'yu, fanı, anakarta dönük olacak şekilde monte edeceğim dimi. Ayrıca kablolar anakartıma uyacak mıdır? @Computer Hardware

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…