Yalcin663
Hectopat
Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. İyi günler.Evet fanı anakarta dönük olacak ve kabloları anakartınıza sorunsuz uyar.
Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. İyi günler.Evet fanı anakarta dönük olacak ve kabloları anakartınıza sorunsuz uyar.
Rica ederim iyi günler, bu arada hazır attığınız resimde güç kaynağınıza da baktım, çok verimsiz değiştirmek istemeniz iyi olmuş.Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. İyi günler.
Bu mükemmel verimli güç kaynağı işinizi rahatlıkla görecektir. VERSATİLE VR-PSU300W 300 WATT POWER SUPPLY GÜÇ KAYNAĞI AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO!!! Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
@f3turan o gülücüğü kendine atEki Görüntüle 617186
Tek kanal 28 amper 336W güç verebilen Max 350W kadar çıkabilen gayet verimli bir güç kaynağıdır. Senin önerdiğin 50TL daha fazla olan güç kaynağı ise bu gücü çift kanal olarak vermeye çalışıyor. ancak çift kanal 12V tam verim veremez ki güç kaynağının kendisi 300W en fazla 12Volt kanalından 250W verebilir. O yüzden bu güç kaynağı daha idealdir.
Hala kullanıyorum, hiçbir sıkıntısı yok. Şuana kadar sorun yaşamadım ve aşırı sessiz.Hocam hala kullanıyor musun herhangi arıza sorun yaşattı mı ve en önemlisi sessiz çalışıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.