GT420 ve Pentium E6500'lü sistem GTA V açar mı?

azaz326

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller öncelikle. Bende şöyle bir sistem var ve bu sistemin GTA V'i açıp açmayacağını eğer açarsa da hangi ayarlar da açacağını merak ediyorum. Sistem özelliklerim ise şöyle:

Ekran kartı: Nvidia Geforce GT420
Ram: 4 GB ( Markasını bilmiyorum.)
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93 GHz 2.94 GHz
Anakart: MSI G41M-E43 ( MS 7592)

Core 2 Duo sistem bile frameleri oluştururken zorlanırken Pentium Dual Core baya bi zorlanır.

Yüksek ekran kartı alsan bile işlemci ekran kartının gönderdiği frameleri hesaplayamayacak ve darboğaza girip FPS drop (Ani FPS düşmesi) gibi durumlar ortaya çıkabilir.

Özet geçersek sistemi güncellemeni tavsiye ederim.

En azından i3.
@azaz326

Ufak bir upgrade yapman gerek.
I3 4160
H81M-D Anakart
Gtx 750 Ti
4 gb ddr3 kingston 1333 mhz low profile ram
Bunları alırsan medium-high arası 1080p'de 30 fps geçersin diye umuyorum. :)

Arkadaşlar upgrade ederim etmesine ama para lazım onun için :D Şimdi en karlı olarak bir i3 alsam yeter mi ? Görüntü kalitesi falan umurumda değil artık. Yeter ki açsın ve Fps düzgün olsun.Ha birde G3258 alsam bir sorun olur mu ?

Babam para vermiyor ki sağ olsun :D En fazla 250 Tl olabilir. Ha birde sosyale bakarken benim işlemci ile R7 250'nin darboğaz yapmayacağını duydum acaba ondan mı alsam?

Bak dostum, ikinci el ucuz R7 250 bulursan hemen al. Sonra işlemciyi i3 4160 alırsın. :) Oyunu ekran kartı çalıştırır. Önceliği hep ekran kartına ver :)

Arkadaşlar GTA V'in minimum sistem gereksinimlerine baktığımda 9800GT istediği yazıyordu benim emektar o karttan da mı kötü şimdi ? :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı