GT420 ve Pentium E6500'lü sistem GTA V açar mı?

E6300 O.C 3.36, R7 250 ddr5 e darboğaz yapıyor. O sisteme Gta5 düşük ayarlarda açsa bile tatmin etceğini sanmıyorum.

O zaman sınırları zorlayıp bir ekran kartı almam lazım. O zaman artık seneye falan oynarız oyunu

Peki arkadaşlar son bir sorum daha var: Şimdi ben benim bu emektar işlemciyi bir güzel OverClock etsem oyunda low veya very low ayarlarda 20 fps üstü oynayabilir miyim?

800x600 çözünürlükte 30 FPS alır gibime geliyor ancak kesin bilgi vermek mümkün değil.

800x600 çözünürlükte 30 FPS alır gibime geliyor ancak kesin bilgi vermek mümkün değil.

Kesinlikle öyle yani oyun çıkmadan bir şeyler söylemek zor. Oyunu orijinal alacağım fakat sistemime güvenemiyorum. Şimdi torrentten indirsem desem de 60 Gb boşa indirmiş olacağım. Eskiden oyunların demo sürümleri olurdu düşük boyutlu öyle oyunu beğenirsek alırdık keşke bu sistem devam etse.

GTA V'e vereceğiniz para boşa gidebilir. Çok düşük ayarlarda oyun oynamak insanı oyundan bezdiriyor.

Ufak bir upgrade yapman gerek.
I3 4160
H81M-D Anakart
Gtx 750 Ti
4 gb ddr3 kingston 1333 mhz low profile ram
Bunları alırsan medium-high arası 1080p'de 30 fps geçersin diye umuyorum.

Ufak olmuyor malesef o
Dediğiniz işlemciyi takabilmek için 1150 pin girişli anakart gerekli

400 liraya bir ps3 slim al 2. el yanınada 2. el bir GTA V oyna.

Arkadaşlar dün soru sormuştum cevap gelmemiş. Tekrar sorayım; Şimdi ben işlemciyi OC etsem low ayarlarda 20 fps üstü alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…