blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 18 Aralık 2020 #21 GreatestOfAlltimes dedi: Oynarsınız, oynayamazsanız GTA hesabımı vereceğim. Genişletmek için tıkla... GTA açmayan bilgisayarımı kullanırken sizin bana bunu demeniz... Üzüldüm.
GreatestOfAlltimes dedi: Oynarsınız, oynayamazsanız GTA hesabımı vereceğim. Genişletmek için tıkla... GTA açmayan bilgisayarımı kullanırken sizin bana bunu demeniz... Üzüldüm.
BenRott Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #22 blavlmao dedi: Ancak o ekran kartıyla oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartsız bile oynanır o oyun oynatır.
blavlmao dedi: Ancak o ekran kartıyla oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartsız bile oynanır o oyun oynatır.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 18 Aralık 2020 #23 BenRott dedi: Ekran kartsız bile oynanır o oyun oynatır. Genişletmek için tıkla... Steamimde yok, tekrar BlueStacks indireyim mi?
BenRott dedi: Ekran kartsız bile oynanır o oyun oynatır. Genişletmek için tıkla... Steamimde yok, tekrar BlueStacks indireyim mi?
BenRott Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #24 blavlmao dedi: Steamimde yok, tekrar BlueStacks indireyim mi? Genişletmek için tıkla... BlueStacks emulator FPS o yuzden duşuk Steam ile emulator arasında binlerce fark var. blavlmao dedi: Steamimde yok, tekrar BlueStacks indireyim mi? Genişletmek için tıkla... Lütfen bedava oynamak için emulator kullanmayın parasını ödeyin 10 TL'ye de laf ediyorsanız çüş yani.
blavlmao dedi: Steamimde yok, tekrar BlueStacks indireyim mi? Genişletmek için tıkla... BlueStacks emulator FPS o yuzden duşuk Steam ile emulator arasında binlerce fark var. blavlmao dedi: Steamimde yok, tekrar BlueStacks indireyim mi? Genişletmek için tıkla... Lütfen bedava oynamak için emulator kullanmayın parasını ödeyin 10 TL'ye de laf ediyorsanız çüş yani.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 18 Aralık 2020 #25 BenRott dedi: BlueStacks emulator FPS o yuzden duşuk Steam ile emulator arasında binlerce fark var. Lütfen bedava oynamak için emulator kullanmayın parasını ödeyin 10 TL'ye de laf ediyorsanız çüş yani. Genişletmek için tıkla... Oynamak istemediğim bir oyuna 10 TL vermek... Gider kendime dürüm alırım en azından karnım doyar.
BenRott dedi: BlueStacks emulator FPS o yuzden duşuk Steam ile emulator arasında binlerce fark var. Lütfen bedava oynamak için emulator kullanmayın parasını ödeyin 10 TL'ye de laf ediyorsanız çüş yani. Genişletmek için tıkla... Oynamak istemediğim bir oyuna 10 TL vermek... Gider kendime dürüm alırım en azından karnım doyar.
BenRott Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #26 blavlmao dedi: Oynamak istemediğim bir oyuna 10 TL vermek... Gider kendime dürüm alırım en azından karnım doyar. Genişletmek için tıkla... İstemiyorsan niye soruyorsun acaba.
blavlmao dedi: Oynamak istemediğim bir oyuna 10 TL vermek... Gider kendime dürüm alırım en azından karnım doyar. Genişletmek için tıkla... İstemiyorsan niye soruyorsun acaba.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 18 Aralık 2020 #27 BenRott dedi: İstemiyorsan niye soruyorsun acaba. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımın isteğiyle indirdiğimde yaşananları söyledim, o oyuna 10 TL değil 1 kuruş bile vermem.
BenRott dedi: İstemiyorsan niye soruyorsun acaba. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımın isteğiyle indirdiğimde yaşananları söyledim, o oyuna 10 TL değil 1 kuruş bile vermem.
ProGG Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 188 Yer Türkiye :) 18 Aralık 2020 #28 Ya size bir şey sorabilir miyim? Ya benim PC özellikleri şunlar: i3 8145U, 4 GB RAM, UHD620 ekran kartı. 128 GB SSD. Bununla GTA 5, Fortnite tarzı oyunlar oynayabilir miyim? (Düşükte) Son düzenleme: 18 Aralık 2020
Ya size bir şey sorabilir miyim? Ya benim PC özellikleri şunlar: i3 8145U, 4 GB RAM, UHD620 ekran kartı. 128 GB SSD. Bununla GTA 5, Fortnite tarzı oyunlar oynayabilir miyim? (Düşükte)