GT430 overclock nasıl yapılır?

Cnzxr

Decapat
Bazı kisiler OC yapmıs ve 5 10 FPS artıs yaşadıklarını söyleyeni gördüm bu ekran kartı için. Bende yapayım filan dedim ama gariptir ki verdikleri değerleri yaparken ya da kendim ayarlamaya calısırken fark ettimki default clock ayarlarım zaten o kisilerden yüksek. Hiç OC yapmadım kendiliğinden OC limi acaba yoksa yanlış bir şey mi var tam çözemedim. Anlayan bir bakabilir mi? Bir de bu ekran kartına hangi değer yapılır söylerse sevinirim.

Kartınız fabrika çıkışı OCli olabilir. Sizde MSI Afterburner üzerinden clocku 40'ar 40'ar artırrarak sıcaklık değerlerine bakarak yapabilirsiniz.

Kartınız fabrika çıkışı OCli olabilir. Sizde MSI Afterburner üzerinden clocku 40'ar 40'ar artırrarak sıcaklık değerlerine bakarak yapabilirsiniz.
öyle yapmayı düşünüyorum hatta deniyodum ama benchmark programında hiç bi fark olmuyordu ne kadar arttırsamda acaba kullandım programdanmı tam anlamadım

MSI Afterburner ve FurMark kullanın.

Forumdaki bir kullanıcının ulaştığı değerlere ufak ufak yükselterek çıkmayı deniyebilirsiniz +25-30 vere vere çıkın bakalım.

Ayrıca kazanacağınız fps değerlerini % olarak hesaplayın.

tamamdır simdi deniyorum
MSI Afterburner ve FurMark kullanın.
indirim furmark

Bu arada forumdaki kişinin bellek 720 benm 800 onu da yavasca düşürerekmi yapm yoksa düşürmimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…