GT440 ve i3 2. nesil işlemcinin değeri nedir?

Piyasası olmadığı için fazla etmez yani.

Hocam niye bu kadar ısrarcısınız piyasası bu diyorum. Her malın bir alıcısı vardır. Bende şu anda LGA775 pin bir sistem toplama aşamasındayım kimse bana piyasası yok diye 20TL'ye işlemci vermiyor.

Hocam niye bu kadar ısrarcısınız piyasası bu diyorum. Her malın bir alıcısı vardır. Bende şu anda LGA775 pin bir sistem toplama aşamasındayım kimse bana piyasası yok diye 20TL'ye işlemci vermiyor.

Sakın tek tek alma. Ben sahibinden sitesinden anakart, işlemci ve RAM set olarak aldım. 600 TL'ye. Quad 9300, ASUS anakart ve 2*4 GB DDR3 bellek. Tek tek toplarsan zarar edersin. Soğutucuda vardı üzerinde.

Elimde 2 GB DDR3 GT440 ekran kartı ve Intel i3 2. nesil işlemci var. İkisi de çalışır temiz durumda. Kaça satabilirim?

Hocam işlemciniz en fazla 100 TL eder. Bende de i3 2120 var. 6 aydır Letgo'da satılık olarak duruyor. Soran yok. Ekran kartınızda temiz ise 400 TL civarı alıcı bulur.

Son düzenleme:

Bende onu anlatmaya çalışıyorum.

Yok hocam zaten 350TL'ye set buldum anakart işlemci RAM ekran kartı olarak testlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…