GT520M CS 2 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

misaj8

Hectopat
RAM
8 GB
Ekran kartı
Nvidia Geforce GT520M
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i3-23 2.30 GHz
Arkadaşlar iyi akşamlar ekstra olarak bende bir laptop var bu laptopun sistem gereksinimleri CS 2 kaldırır mı?
Eğer olursa CS 2 de Max vereceği FPS kaçtır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açması bile mucize onun yerine çok istiyorsanız GeForce NOW alın fakat oynanamayacak kadar inputlag var onu da söyleyeyim.

Arkadaşlar iyi akşamlar ekstra olarak bende bir laptop var bu laptopun sistem gereksinimleri CS 2 kaldırır mı?
Eğer olursa CS 2 de Max vereceği FPS kaçtır?
Ne yazıkki hocam oynanamaz bir değer almanız muhtemel, 10-20 FPS civarı olacağını düşünüyorum. Belki 480P olarak ve FSR ile 30 FPS civarı olabilir ama ozaman görüntü felaket ötesi olur.

Ne yazık ki hocam oynanamaz bir değer almanız muhtemel, 10-20 FPS civarı olacağını düşünüyorum. Belki 480p olarak ve FSR ile 30 FPS civarı olabilir ama o zaman görüntü felaket ötesi olur.

FSR? Ekran kartı NVIDIA ve çok eski hocam.

FSR? Ekran kartı NVIDIA ve çok eski hocam.
FSR sadece AMD kartlara özel bir teknoloji değil, NVIDIA kartlar içinde mevcut. GT 520m için bizzat denemedim ve görmedim ama GT 730 gibi kartlarda veya Intel HD için FSR kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…