Cortax Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2014 #1 Sayın Technopat ailesi ekran kartım Nvidia GT520M CUDA 1 GB. Bu ekran kartını değiştirebilir miyim? Değiştirilmiyorsa servisine versem değiştiri mi?
Sayın Technopat ailesi ekran kartım Nvidia GT520M CUDA 1 GB. Bu ekran kartını değiştirebilir miyim? Değiştirilmiyorsa servisine versem değiştiri mi?
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2014 #2 Büyük ihtimal ile değişmez ama Laptop marka ve modeli nedir?
Cortax Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2014 #3 Marka Exper fakat değiştirilmiyorsa servisten değiştirilebilir mi?
Cortax Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2014 #5 Silinen üye dedi: Değiştirilmez. Farzı misal değiştirilebilseydi bile değmezdi. Genişletmek için tıkla... Neden sistem iyi fakat sadece ekran kartı kötü tüm oyunları ultrada kaldırabilecekken low bile zor oynuyorum
Silinen üye dedi: Değiştirilmez. Farzı misal değiştirilebilseydi bile değmezdi. Genişletmek için tıkla... Neden sistem iyi fakat sadece ekran kartı kötü tüm oyunları ultrada kaldırabilecekken low bile zor oynuyorum
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2014 #6 Laptopların çoğu değiştirilmiyor. Yani %95 gibi. Eğer oyun oynamak istiyorsan yeni bir sistem veya yeni bir laptop'dan başka bir çareniz yok.
Laptopların çoğu değiştirilmiyor. Yani %95 gibi. Eğer oyun oynamak istiyorsan yeni bir sistem veya yeni bir laptop'dan başka bir çareniz yok.
F Floydian Ziyaretçi 22 Eylül 2014 #7 Sistem iyi derken? Kime göre, neye göre? İçinde 520m olan biri sistem nasıl "iyi" olabilir merak ediyorum istiyorsan yaz özelliklerini.
Sistem iyi derken? Kime göre, neye göre? İçinde 520m olan biri sistem nasıl "iyi" olabilir merak ediyorum istiyorsan yaz özelliklerini.
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2014 #8 Laptop'un tam modelini yazar mısınız?
Cortax Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2014 #9 Silinen üye dedi: Sistem iyi derken ? Kime göre, neye göre ? İçinde 520m olan biri sistem nasıl "iyi" olabilir merak ediyorum istiyorsan yaz özelliklerini. Genişletmek için tıkla... İntel Core İ7, 8 GB RAM sizce çok mu kötü? AC/DC dedi: Laptopların çoğu değiştirilmiyor. Yani %95 gibi. Eğer oyun oynamak istiyorsan yeni bir sistem veya yeni bir laptop'dan başka bir çareniz yok. Genişletmek için tıkla... Ben de bu sene PS4 alacağım artık bize konsol yolları gözüktü. Modeli Exper Karizma a5v 13
Silinen üye dedi: Sistem iyi derken ? Kime göre, neye göre ? İçinde 520m olan biri sistem nasıl "iyi" olabilir merak ediyorum istiyorsan yaz özelliklerini. Genişletmek için tıkla... İntel Core İ7, 8 GB RAM sizce çok mu kötü? AC/DC dedi: Laptopların çoğu değiştirilmiyor. Yani %95 gibi. Eğer oyun oynamak istiyorsan yeni bir sistem veya yeni bir laptop'dan başka bir çareniz yok. Genişletmek için tıkla... Ben de bu sene PS4 alacağım artık bize konsol yolları gözüktü. Modeli Exper Karizma a5v 13
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2014 #10 GT 520m değiştirilemiyor. Başka bir bilgisayar veya dediğiniz gibi konsol almaktan başka çareniz yok oyun oynamak için.
GT 520m değiştirilemiyor. Başka bir bilgisayar veya dediğiniz gibi konsol almaktan başka çareniz yok oyun oynamak için.