Windows 10 da kullanılabilir ama 8.1 RAM ve HDD sebebiyle en rahatı olur. Buradan Windows 8.1 ISO dosyasını indirebilirsiniz. Home ve Pro sürümün ISO'su aynı. Onlar için sadece Windows 8.1 yazan seçenek ile indirin. Sonra kurulumda sizden ürün anahtarı ister. Pro sürüm için Pro anahtarını girin, Home sürüm için Home anahtarını girin. Anahtarları aşağıda bıraktım. Single Language için Single Language yazan seçeneği seçip ISO'yu indirin ve Single Language anahtarını da aynı şekilde kurulumda girin. Onu da aşağıda bıraktım.
Not: Anahtarları Windows 8.1 kurulumda ısrarla ürün anahtarı isteyip atlama seçeneği koymadığı için bırakıyorum. Windows'u etkinleştirmez, sadece kurulumda o adımı atlamayı sağlar. Windows 8.1 Home: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT
Windows 8.1 Pro: XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
Windows 8.1 Single Language: Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC
@altotziki
4 GB RAM ve HDD ile ne performansı vermesini bekliyorsun? Arkadaşının sorusuna gelirsek geçilir. Belleğinizi arttırırsanız daha iyi olacaktır. Windows 8.1 ISO
1. Beklentim yok sadece güncel sürümü kullanmasını öneriyorum. 2. Performans açısından daha iyi demedim. 3. Windows 8.1, Windows 10'a göre hızlı fakat Kullanışlı özellikleri yok.