GT540M Değiştirilebilir mi?

baturalppolat

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Laptopumun ekran kartını değiştirmek istiyorum. Türkiye'de bulamayacağımı biliyorum o nedenle yurt dışından bir bilgisayarcı tanıdığıma kargolatmak istiyorum. Ancak laptopumun ekran kartının değişip değişmediğini bilmiyorum. Değişse de mevcut ekran kartımdan daha yüksek performanslı bir kart almak istediğim için uyum sorunu yaşamaktan çekiniyorum. Laptopumun bilgilerimi buraya yazıyorum mümkümse ekran kartının değişip değişmediğini; değişiyorsa maksimum hangi ekran kartını sistemimin kaldırabileceğine dair engin bilgilerinize ulaşmak isterim. Değerlendirmelerinizi yaparken soğutma faktörüne 1. önceliği vermeyin lütfen zira laptopumun fan çıkışında 2 adet emici fan var (laptopun dışında)ve alt tarafta da laptop soğutucunun üzerinde duruyor laptop. Ortamımın sıcaklığı da 22 23 derece civarında. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekran TipiVAIO Ekran Premium
3D Stereoskopik Görüntü-
Çapraz Boyut (cm)41,6
Çapraz Boyut (inç)16,4
Çözünürlük AdıFull HD
Çözünürlük1920 x 1080
En-Boy OranıGeniş (16:9)
Maksimum Çözünürlüklü Harici Ekran1920 x 1200
[TBODY] [/TBODY]
GRAFIKLER

Grafik Kartı AdıNVIDIA® GeForce® GT 540M GPU
Video RAM bellek boyutu2 GB
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı